Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pazara kadar torreira'yı 3 farklı takım kapar. bu da sakız kıvamına gelmeye başladı, tehlikeli bir durum

Son raddemdeyim zaten berbat bir gün geçirdim akşam bir gündeme bakalım foruma girelim dedim pişman oldum Torreira mıdır ne bilmem neyse ayar etti beni kimdir yani bu kadar tamam iyi bir oyuncu okey aranılan tip oyuncu ona da lafım yok da herifin girdiği triplere bak İtalya'yi bekliyorum Valenciayla sevisiyorum e siz de durun bir yerde kimse almaz ortada kalırsam size gelicem ayağı yapıyor Galatasaray bu Galatasaray hadsiz herif

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam Reale, barcaya karşı oynamaktansa Karagümrük, Alanya, Ankaragücü gibi takımlara karşı oynamak daha heyecan verici olabilir, haklısın :asd: Açıkçası pro futbolcu olsam, Torreira yerinde olsam, son seçeneğim Türkiye ligi olurdu Arap ve Çinden sonra. Öbür türlüsüne de omurgasız parayı seçti vs diye sövüyoruz. Misal, Talisca, Oscar etc. Sen lafta 5 büyük ligten birine sahibiz diyorsun ama altındaki ligler arabistan ve çin.

Hocam Reale, barcaya karşı oynamaktansa Karagümrük, Alanya, Ankaragücü gibi takımlara karşı oynamak daha heyecan verici olabilir, haklısın :asd: Açıkçası pro futbolcu olsam, Torreira yerinde olsam, son seçeneğim Türkiye ligi olurdu Arap ve Çinden sonra. Öbür türlüsüne de omurgasız parayı seçti vs diye sövüyoruz. Misal, Talisca, Oscar etc. Sen lafta 5 büyük ligten birine sahibiz diyorsun ama altındaki ligler arabistan ve çin.
Bak Valenciaya gitsin hiçbir şey demem konumu ne olursa olsun büyük takımdır ama herif İtalya olsun çamurdan olsun bize gelmemek icin ne teklif gelse az biraz yüksek gidecek oraya,ligin kalitesi konusunda tabiki haklısın ama lig bir kenara Galatasaray bir kenara nasıl ki Nottingham Forrest yıllardır alt liglerde olsa da büyük takimsa saygı duyuluyorsa Galatasaray da öyledir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

biz böyle bi kupa almışız lan

416a12f18d2145368f5509666cb651e5.jpeg

bu rodriguesi kim getirdi?son 6 hafta damga vurmus herif.embalo şart deplasman için

marianoyu özledim.bu dubois öyle bi gol atıp şampiyonluk haber verir mi acaba

gece gece heyecanlandırdın boş yere. atacağın twite!!!

Galatasaray, kişisel şartlarda anlaşmaya varmak için Lucas Torreira ile yeni tur görüşmeleri planladı. Gala vazgeçmiyor. #Galatasaray Arsenal ile € 6/7m ücret karşılığında oyuncu tarafında çalışan tam anlaşma.

Son düzenleme:
Pazar günü hücum yedeklerimiz:

Barış Yılmaz
Emre Kılınç
Oğulcan Çağlayan
Bafetimbi Gomis

@Sergen Zeren @Sami Karakoç
Orta sahaya çok odaklandık ama buradaki sıkıntı çok daha kritik. Hücum alternatiflerimiz çok kısıtlı. Ali Akman'ın geldiği senaryoda dahi en az 1 santrafor(Gomis bitik) ve 1 kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. 10 numaraya alacağımız topçu da ya kanat özelliklerine sahip olmalı veya Emre Akbaba'dan daha kaliteli bir false nine olmalı. Kısacası Ali Akman hariç en az 3 oyuncu almalıyız.

golle bitsin artık be

Galatasaray, kişisel şartlarda anlaşmaya varmak için Lucas Torreira ile yeni tur görüşmeleri planladı. Gala vazgeçmiyor. #Galatasaray Arsenal ile € 6/7m ücret karşılığında oyuncu tarafında çalışan tam anlaşma.

Tabanca gibisin sami, twiti attirmadin. :hat:

Kafası kırık futbolcu severim özellikle 6 noda. Yada aşırı zeki olacak. Regista vs torreira tarzı hem ayağı hemde güçlü . Ortası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt