Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayaksız bir adam Muslera. Pas vermeyi geçtim degajı bile sorunlu. Her devrede en az bir adet baskı yokken topu taca atması var falan. Geçen sene kaleyi devraldıktan sonra Pena ile az çok yapabildiğimiz kısa ya da uzun pasla çıkışı yapamadık. Evet efsanedir vs. ama tek özelliği karşı karşıya olan,ayağı kötü,yan topları sorunlu,performansı dalgalı,penaltı kurtarması neredeyse yok olan bir kaleci için ödediğimiz maaş çok fazla.

Bir ara her topu Fatih Terim'e atıyordu.

Yorumlarda bir Galatasaray üyesi duruma D.Ö.'nün şahsen el koyduğunu yazmış. Bugün akşama kadar netleşir transferler o halde .

1659581113064.webp

Almiron da lanzini de bizim lige çok uyguun oyuncular hatta adı geçen evander haritlerden falan bariz daha mantıklı..
Lanzininin 2-3 sene önceki sakatlıkları can sıkıcı yoksa 29 yaşında buralara düşecek durumda olmazdı..Almiron da EPLye uyum sağlayamadı istatistikleri çok vasat ama ben tarz olarak çok seviyorum dribblingi iyi özgüvenli hem kanat hem 10 oynar burada iş yapacak bir herif..

Masada tek biz kalmışız zaten Toreira için.. ulan işte ligi 13. Bitirirsen böyle oluyor UEFA bile olsaydı geçen yılki başarımızı gören daha istekli olurdu gelmek icin

Geçen izlediğim bir maç içindeki topla buluşmaları videosu ve bu gün izlediğim maç sonunda Veiga bizden uzak kime yakın oluyorsa olsun diyorum. Oluru var ise Scarpa nöbetini şevkle tutarım ama.
Veiga yı 27 yaşına kadar niye avrupa takımları almamış belli. Ha Türkiyeye gelirse anadolu takımlarında falan iş yapar arada gol falan atar. Evander bundan çok daha avrupaya uygun topçu hem mücadeleci defansif özellikleri çok daha iyi hemde çok teknik.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seçim öncesi verilen sözler, sözde yapılmış sponsorluk anlaşmaları, sözleşilmiş sözde hazır futbolcular, hazır paralar,vaadler vs vs. Sonuç lig başladı ortada hala çok fazla eksiklikler var, sonuç Galatasaray’ın mülk satışı mal satışı gayrimenkullerine çöküş. DÖ pişmanlıktır dedim; dediğiminde arkasındayım.

Günaydın GSC Ailesi İyi Nöbetler

Herkese günaydın. Takriben 3 haftadır bombalar patlıyor, transferler bitiyor tarzı söylemlerle alenen uyutuluyoruz, umarım bugün Torreira KAP'ı gelir.

Dün Uğur Karakullukçu'nun dediğine göre Arsenalin de oyuncunun da şartlarını kabul etmişiz. Ama kesin kararını bildirmek için pazar gününe kadar süre istemiş Torreira. Doğruysa eğer 4-5 gün daha ses çıkmaz bu transferden. Daha iyi bir teklif gelir mi diye bekletecek anladığım kadarıyla. Tek yapabileceğimiz artık kimse salça olmasın diye dua etmek olacak.

Dün Uğur Karakullukçu'nun dediğine göre Arsenalin de oyuncunun da şartlarını kabul etmişiz. Ama kesin kararını bildirmek için pazar gününe kadar süre istemiş Torreira. Doğruysa eğer 4-5 gün daha ses çıkmaz bu transferden. Daha iyi bir teklif gelir mi diye bekletecek anladığım kadarıyla. Tek yapabileceğimiz artık kimse salça olmasın diye dua etmek olacak.
Biz ezik miyiz la hayırdır acilen başka adam baksınlar. Kimsin sen bu camiayı bekletiyorsun dallamaya bak hele. Tamam daha iyi ülkede top oynamak hakkın da burada da lig başlıyor. Hemen başka isimlere yönelmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt