Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kabul edelim diyen yok. Her menajer bizden para istiyorsa ya yanlış bir yoldan dolanıyoruz ya da ANK yalan söylüyor.. Menajer 1,5 ek istedi, Joao Pedro'nun menajeri de 1,5 ek istedi. Rakamlar hep aynı. İnanan varsa bir şey demiyorum tabii.
Klub olarak bütün transferlerde arkada dolaşmayı çok seviyor bizim yönetimler. Baska araci sokma kendi tanıdıklarını devreye sokma o yüzden çok sevilmiyormus bizim takım menajerler arasında. Evander transferinde de aynı durumu yapmışız oyuncunun kendi menajerini devreden çıkararak direk babasi ile transferi yapmaya çalışmışız o yüzden çıkmaza girmiş transfer kendi mnajeri klube istediği ucreti getiricegini söylemiş klubde istediğinden taviz vermiyormuş. Tabi bu durum mu var torrerira transferinde yoksa menajerin taraftar baskısını kullanıp kendine ekstra para çıkarma derdimi onu bilmiyorum.

Torreira beni yormaya basladi bize istemeyen adami neden istiyoruz

Nelsson takimda banko adam degil ki
Sans bulur bulmaz simdiden bilemeyiz tabi ama suan banko degil.
Şans bulsun ya da bulmasın zaten Allah korusun bir sakatlığı olmadığı müddetçe Nelsson her zaman iyi bir defanstır. Ben takımda kalmasından yanayım.Ya da serbest kalma maddesi ödenirse tmm satısnlar. At hırsızı Monciye papuç bırakmasınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt