- 28 Temmuz 2019
- 46.789
- 47.916
- 3.683
üzerimde büyük baskı var rahat düşünemiyorumYavas yavas ogreneceksin knk. Hemen olmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üzerimde büyük baskı var rahat düşünemiyorumYavas yavas ogreneceksin knk. Hemen olmuyor
Nobet 9k olmus ve hala toreyra gelmemisse fabrizioya atacagin dmüzerimde büyük baskı var rahat düşünemiyorum
Yedek santrafor yok (gomis pertingen)mevcut kadromuzun önliberodaki eksiklik hariç iyi olduğunu düşünüyorum. diğer takımlara göre daha dengeli bir kadromuz var. o sebeple şuan için olumsuz bir durum görmüyorum.
Nobet 9k olmus ve hala toreyra gelmemisse fabrizioya atacagin dm
Eğer Torreira gerçekleşmezse Tier'i geç yasaklansın mümkünse.
liboş onurterzi burhan
manav salim
kemal sunal filmi karakterleri gibi
yok dikiştutmaz sabri
agazulfoyedekterzi burhan
manav salim
kemal sunal filmi karakterleri gibi
yok dikiştutmaz sabri
yedek st yok yavmevcut kadromuzun önliberodaki eksiklik hariç iyi olduğunu düşünüyorum. diğer takımlara göre daha dengeli bir kadromuz var. o sebeple şuan için olumsuz bir durum görmüyorum.
yedek forvet alınacaktır onun acelesi yok şuan bence. genel bakarsak ben kurulan kadrodan memnunum. torreira da gelirseyedek st yok yav

Mevcut kadro ve yapilan transferlerden memnun musunÖzgür Anten göreve
Mertens bunağina 5m€ net maaş teklif edenlerden ne bekliyordun Renktaş?Marcao ve Nelsson'un taliplerinin olduğu ve satılabilecekleri kabak gibi ortadaydı. Hiç mi stoper çalışması yapılmadı bu nasıl iş bilmezliktir.
O haberin doğru olduğuna şiddetle inanmak istemiyorum.Mertens bunağina 5m€ net maaş teklif edenlerden ne bekliyordun Renktaş?
Evander ciyiz