Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.793
- 51.852
- 3.683
Forma yakışmış mı Lemina'ya 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende ailevi nedenlerden ötürü ayhanin izin vermeyecegini düşünüyorum,hamza da istemez.en azindan bu seneHamzanın önünde garanti oynama gibi bir opsiyon varsa yeni sözleşme imzalayarak kiralık göndermek gerekir gelişimine çok katkıda bulunur ama psikolojik olarak etkilenebilir.
Babası kardeşi ve kuzeni buradayken onun gitmesi özlem yaratır performans düşürebilir.
İki ucu boklu değnek.
Ulan HamzaHamza Hamzaoğlu: “Oliveira, Torreira, Midtsjö’den ikisi oynadığında önlerinde Emre Akbaba ile çok farklı bir Galatasaray ortaya çıkabilir."
Bana da öyle geliyor bir sene bekleyip dshs genç diye seneye bunu kullanırlar gibi. Bir bakmışsın seneye 15 milyon ile fransaya uçmuş hayat bu belli olmaz.Bende ailevi nedenlerden ötürü ayhanin izin vermeyecegini düşünüyorum,hamza da istemez.en azindan bu sene
Vaktim olmuyo çok ya hatunla eve çıktık bide üstüne takımdan da soğuttularBerke nerelerdesin abicim çeşme beachlerinde göremiyoruz seni
İyi yapmisin ,gitme zaten ben 2 kere gittim maaşı bırakıp geldik içeride falan müzik için bile para geçirecek kıvama gelmişlerVaktim olmuyo çok ya hatunla eve çıktık bide üstüne takımdan da soğuttular
Şu harit arabini almadık ya inanılmaz sevindim herifte ne futbol var ne skor uretme var karakter desen zaten yok yerine akbabaya bile razıyım 2.bir Arap olursa kendi kendime ban veririm muhtemelen
Hamza ile efe keske beraber oynasa ama hamza kisa surede parlarsa,yapacak bisey yok.15-20 milyonluk teklif geldiğinde.efe akman zaten cok daha önemli herkesten, mevkisi nedeniyle.o kivraklikla 6 da oynuyoBana da öyle geliyor bir sene bekleyip dshs genç diye seneye bunu kullanırlar gibi. Bir bakmışsın seneye 15 milyon ile fransaya uçmuş hayat bu belli olmaz.
Evlat EvlatogluUlan Hamza
Sokakta Arap taslamama ramak kalmış biri olarak birde harit gelirse usenmem stada giderim sadece sövmek için futboldan da ulkedende soguttularvalla bir anda gelirse şaşırmamak lazım, marsilya alamıyor tudor'la da sorunları var. gelirse sürpriz olmaz
tudor dover bunuvalla bir anda gelirse şaşırmamak lazım, marsilya alamıyor tudor'la da sorunları var. gelirse sürpriz olmaz