Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forma yakışmış mı Lemina'ya :D
lemina-galatasaray-yeni-forma-1.webp

Hamzanın önünde garanti oynama gibi bir opsiyon varsa yeni sözleşme imzalayarak kiralık göndermek gerekir gelişimine çok katkıda bulunur ama psikolojik olarak etkilenebilir.

Babası kardeşi ve kuzeni buradayken onun gitmesi özlem yaratır performans düşürebilir.

İki ucu boklu değnek.

Hamza Hamzaoğlu: “Oliveira, Torreira, Midtsjö’den ikisi oynadığında önlerinde Emre Akbaba ile çok farklı bir Galatasaray ortaya çıkabilir."

Hamzanın önünde garanti oynama gibi bir opsiyon varsa yeni sözleşme imzalayarak kiralık göndermek gerekir gelişimine çok katkıda bulunur ama psikolojik olarak etkilenebilir.

Babası kardeşi ve kuzeni buradayken onun gitmesi özlem yaratır performans düşürebilir.

İki ucu boklu değnek.
Bende ailevi nedenlerden ötürü ayhanin izin vermeyecegini düşünüyorum,hamza da istemez.en azindan bu sene

Şu harit arabini almadık ya inanılmaz sevindim herifte ne futbol var ne skor uretme var karakter desen zaten yok yerine akbabaya bile razıyım 2.bir Arap olursa kendi kendime ban veririm muhtemelen

valla bir anda gelirse şaşırmamak lazım, marsilya alamıyor tudor'la da sorunları var. gelirse sürpriz olmaz

Bana da öyle geliyor bir sene bekleyip dshs genç diye seneye bunu kullanırlar gibi. Bir bakmışsın seneye 15 milyon ile fransaya uçmuş hayat bu belli olmaz.
Hamza ile efe keske beraber oynasa ama hamza kisa surede parlarsa,yapacak bisey yok.15-20 milyonluk teklif geldiğinde.efe akman zaten cok daha önemli herkesten, mevkisi nedeniyle.o kivraklikla 6 da oynuyo

Nasıl kesti sesini bütün muhaberler evander de ama.

Ne oynadınız hayallerimizle be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt