Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olumsuzluk kasanlar boş yapıyor. 1+1 yıllık sözleşme gayet makul. Şampiyon yaparsa bizi zaten helal hoş olsun der geçeriz.
Hem kaliteli adam istiyorsunuz alınınca da yaş cart curt diyorsunuz. Yaşlı dediğiniz adam da geçen sene Napoli'de 37 maça çıkıp 13 gol atmış.

Mertens gibi kötü oynadığımızda bizi ipten alacak topçu eksikliği vardı, onu gidermiş olduğumuz gibi, yeri geldiğinde çift forvet yapabileceğin bir opsiyon da açılıyor. Seferovic'e sorsalar kimle oynamak istersin diye, adam Mertens tarzı birini söylerdi. O kadar nokta atışı.

Ha ben alamadığımız Pedro rolünü ne ölçüde oynar ondan emin değilim ama Evander'e 8 milyon gömmektense Mertens'i her türlü tercih ederim. 2. Cicaldau vakası olma ihtimali hiç de az değil Evander'in.

sevillanın bizimle böyle alay etmesi güzel oldu yöneticiler uyanır belkide ucuza vermezler nelsonu

10 numara ve Mertens'in olduğu bir kadro kurabilir misiniz ben kuramadım oturmadı pek

ikisi aynı anda 11 olmaz bence de hocam rotasyon olarak düşüneceğiz gerekirse yunus oturacak veya Kerem iç saha ve dış saha maçlarına göre değişir bir bakmışsın orta sahada evander- torreira çıkmışız sergio yedek falan kadromuz yetersiz 5 değişiklik hakkı varken sonradan girip maç alacak kaliteli adamlara da ihtiyaç var kanımca

İnşallah küme düşersin sevilla...

Monchi sağlam bir dayak istiyor ama yönetimde bunu yapacak bir adam yok.

Baron Şükrü Hanedar duruyor olsaydı Necati ve Hasan Şaş'ı alıp sağlam bir dayak çekerdi bu kele.

1659628490549.jpeg

Bu şeref yoksunlarına bir daha topçu verenin... Gerekirse oyuncu çürüsün kalsın takımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt