Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35 veren alır
vermeyen hava alır
zaten gitmesine gönlüm yok
satmak zorunda da değiliz ayrıca
Ben de anlamıyorum millet niye satmak zorundaymışız gibi bakıyor Zaniolo'ya.

Yönetimde de hata var. 35'e yaklaşmayan teklfileri ciddiye almayı bırak elinin tersiyle reddetmeli direkt.

Hurma y.vşağından oyuncu almak sıkıntılı iş ama makul bedelle Rayyan Baniya' nın transfer edilmesini isterim doğrusu. Ligin ilk yarısında ağır bulmuştum, ikinci yarısında izlediğim maçlarda ise gözlerime inanamadım. 1.94 boya rağmen gayet hızlı ve üstelik defanstan pasla çıkma konusunda ligin açık ara en iyi takımında o işin liderliğini de yapan adamdı. Nelsson giderse yine yabancı biri alınacaktır zaten...

Eğer 2 yabancı orta saha alınırsa özellikle ligde bu denklem çok zor olacaktır, Demirbay'ı 3. alternatif yaparsak ligde nasıl oynatacağız bilemiyorum. Kesin olan şey ligde kadro kurmak epey zor olacak.

Abi "rotasyonla bir şekilde hallolur" bakış açısının önde giden bir savunucusu olarak bir tık ben de zorlanmaya başladım eğer söylendiği gibi 2 orta saha falan gelirse... AMA sırayla her maç birileri dinlenecek artık yapacak bir şey yok :D

ramos 37 yaşında topçu istemiyorum
salaklık şu adama verilen para

fred bi ay öncede yazdım şimdide aynı düşüncedeyim, dunyanın en overrated topçularından biri manunun virusu şu adamla hiçbir büyük maçı kazanamazdı manu kazanamadıda
fizike dayalı hiçbir ligde iş yapamaz
hiçbir zaman anlamayacağım bu adam niye manuda
ki taraftarda gittiğine dua ediyor

paredes bomboş herifin teki karakter olarakda zayıf bir karakter
extrası olmayan dümdüz topçu

üçüde yanlış transfer
kime giderse gitsinler

ramosla filan ilgilenmemiz tamamen şımarıklık
mata transferinden hallice
yazık

Neyi sorguladığım açık değil mi?

Ramos, Nelsson, Abdülkerim rotasyonunda ligde kim kesilecek diyorum, soru çok net bence.

En az 4 milyon euro alacak Ramos mu?
Takımın en değerli oyuncularından Nelsson mu?
Yoksa Akerim kesilip başka 3 yerli mi olacak?

Hadi birinden birini kestin diyelim Ramos ya da Nelsson kulübede paşa paşa oturacaklar mı?

Ligde yan yana hiç oynamayacak iki stoperin sadece ŞL’de oynamaları da ayrı bir husus tabii.

Yanitladim, onu da ekledim maddi sartlari. Ramos'un oyle bir problemi olmayacagini dusunuyorum, su bize klasik satilan hadise, ikili uyumu ayri bir konu beraber oynayip bir seviyeye gelmeleri ayri bir konu bence Ramos gibi ust duzey ve tecrubeye sahip ve de her turlu seviyede oynamis bir isim icin cok onemi yok sadece hepimizin bildigi ozellikleri tamamlayacak kisi olmasi yeterli onun yaninda, sacma seviyede bir adam olmadikca problem yok ki ne Abdul ne de Nelsson oyle bir oyuncu degil.

Bence ikimizin bakis acisi cok farkli bu konuda benim degindigim konu kafadan karsi cikilmasi yabanci bir stoper opsiyonuna. Bir daha soracagim, Ramos ihtimali olussa, hayir diyorsan sayet, ben baska bir yorum yapamayacagim. Ben alinsin diyorum sana cok sey kazandirir diyorum cunku hedef koyuyorsun ve gel kabul edelim o hedefe Abdul-Nelsson ile ulasamazsin, denersin pekala. Bu arada, orta saha trasnferleri de bir o kadar onemli bu konu icin.

ramos 37 yaşında topçu istemiyorum
salaklık şu adama verilen para

fred bi ay öncede yazdım şimdide aynı düşüncedeyim, dunyanın en overrated topçularından biri manunun virusu şu adamla hiçbir büyük maçı kazanamazdı manu kazanamadıda
fizike dayalı hiçbir ligde iş yapamaz
hiçbir zaman anlamayacağım bu adam niye manuda
ki taraftarda gittiğine dua ediyor

paredes bomboş herifin teki karakter olarakda zayıf bir karakter
extrası olmayan dümdüz topçu

üçüde yanlış transfer
kime giderse gitsinler

ramosla filan ilgilenmemiz tamamen şımarıklık
mata transferinden hallice
yazık

Kimi istersin orta saha-stoper

Neyi sorguladığım açık değil mi?

Ramos, Nelsson, Abdülkerim rotasyonunda ligde kim kesilecek diyorum, soru çok net bence.

En az 4 milyon euro alacak Ramos mu?
Takımın en değerli oyuncularından Nelsson mu?
Yoksa Akerim kesilip başka 3 yerli mi olacak?

Hadi birinden birini kestin diyelim Ramos ya da Nelsson kulübede paşa paşa oturacaklar mı?

Ligde yan yana hiç oynamayacak iki stoperin sadece ŞL’de oynamaları da ayrı bir husus tabii.
Yav 3 lu oynarız belki Okan hoca istiyorsa vardır bı bildigi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt