Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.003
- 8.349
- 2.368
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melikşah hala haber mi veriyor. Twitter özet botu mu bu hesap yoksaAs hos geldin, Paredes bitti diyo @Melikşah Aydoğan
Yav Günay zaten mevcut düzende kalede olmalı, 3. yerli bile belirsiz.
Demirbay Günay ve Kazım zaten rotasyonlu 11 olacaklar başka çare yok.
sence bunu mu kastettim
adam tam olarak hazır mı acaba 2 gün sonra oynar mı diye soru sormuşum
Yukarıdaki sorumu nerede yanıtladın, göremedim?Yanitladim, onu da ekledim maddi sartlari. Ramos'un oyle bir problemi olmayacagini dusunuyorum, su bize klasik satilan hadise, ikili uyumu ayribir konu beraber oynayip bir seviyeye gelmeleri ayri bir konu bence Ramos gibi ust duzey ve tecrubeye sahip ve de her turlu seviyede oynamis bir isim icin cok onemi yok sadece hepimizin bildigi ozellikleri tamamlayacak kisi olmasi yeterli.
Bence ikimizin bakis acisi cok farkli bu konuda benim degindigim konu kafadan karsi cikilmasi yabanci bir stoper opsiyonuna. Bir daha soracagim, Ramos ihtimali olussa, hayir diyorsan sayet, ben baska bir yorum yapamayacagim. Ben alinsin diyorum sana cok sey kazandirir diyorum cunku hedef koyuyorsun ve gel kabul edelim o hedefe Abdul-Nelsson ile ulasamazsin, denersin pekala. Bu arada, orta saha trasnferleri de bir o kadar onemli bu konu icin.
![]()
Leonidas Stergiou - Spielerprofil 25/26
Leonidas Stergiou, 23, aus Schweiz ➤ VfB Stuttgart, seit 2024 ➤ Rechter Verteidiger ➤ Marktwert: 5,00 Mio. € ➤ * 03.03.2002 in Wattwil, Schweizwww.transfermarkt.de
Sonu senesi ve belki defansif bir sag bek yedegi olabilir. Stoper olarak boyu biraz kisa kaliyor. Hele Angelino oynadigi an, bunu sag tarafa atip oyunun icinde üclü savunmali gibi takilabilir takim
Yav 3 lu oynarız belki Okan hoca istiyorsa vardır bı bildigi
Hakan rdasim çok gerginsin sen bugünYok rtas kulübede oturur, süs olarak aldik
Evren in tutan bir duyumu varmı ki
Neyse ki icardi rahatsız olmayan biriydi de geldi o zamanO değil de Fred Sergen'in kendisini sürekli evinden takip etmesinden korkup Fenerbahçe'ye gitmesin.
Kimi istersin orta saha-stoper
Saç ekimi yaptirmisti o tuttuEvren in tutan bir duyumu varmı ki
banlamıslarsergen zeren ortalıkta yok
Oklar paradese dondu şimdiDün bu saatlerde ramosu alıyorduk ne oldu iş.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi