Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftara kalsa gecen sezon tarihe gecen takimi Icardi ve Torreira disinda yedek birakacak. Allahtan kulubu yonetenler makul dusunebilen insanlar. Muslera, Boey, Nelsson, Abdul, Torreira, Icardi ve Kerem takimin omurgasi. Ne CL'de ne ligde yedek kalmazlar. Nelsson, Kerem gibi degerlerimizi CL'de sergilemeyeceksek ne yapayim oyle CL'yi?

Yav Günay zaten mevcut düzende kalede olmalı, 3. yerli bile belirsiz.

Demirbay Günay ve Kazım zaten rotasyonlu 11 olacaklar başka çare yok.

Okan musleradan mümkün değil formayı almaz
Ben gidiyom köyüme diyene kadar muslera

Ramos olayında espri yapıyorum zaten gelse bile efendi gibi kulübesinde oturur, musleradan forma alan beni karşısında bulur

Kerem kerem Abdül döndürür bence angelino nun durumuna göre kazım da iyi gider

Tandemi bozmamak hayrımıza olur en kritik 2 oyuncu o alan
Orta saha telafi olur ilerisi olur ama defans hattı sıkıntı ağa uyum meselesi bu Abdül geçen sene nellsonsuz tüm maçlarda sıvadı
Nellsonla da kusursuz oynadı. Birbirini ya yükseltir ya batırır o bölge

Yanitladim, onu da ekledim maddi sartlari. Ramos'un oyle bir problemi olmayacagini dusunuyorum, su bize klasik satilan hadise, ikili uyumu ayribir konu beraber oynayip bir seviyeye gelmeleri ayri bir konu bence Ramos gibi ust duzey ve tecrubeye sahip ve de her turlu seviyede oynamis bir isim icin cok onemi yok sadece hepimizin bildigi ozellikleri tamamlayacak kisi olmasi yeterli.

Bence ikimizin bakis acisi cok farkli bu konuda benim degindigim konu kafadan karsi cikilmasi yabanci bir stoper opsiyonuna. Bir daha soracagim, Ramos ihtimali olussa, hayir diyorsan sayet, ben baska bir yorum yapamayacagim. Ben alinsin diyorum sana cok sey kazandirir diyorum cunku hedef koyuyorsun ve gel kabul edelim o hedefe Abdul-Nelsson ile ulasamazsin, denersin pekala. Bu arada, orta saha trasnferleri de bir o kadar onemli bu konu icin.
Yukarıdaki sorumu nerede yanıtladın, göremedim?

Nelsson ve Ramos’un aynı anda takımda olmasına evet, hayır diyorum, hiç kimse de yukarıdaki sorulara cevap veremiyor. Ramos gelip Avrupa’da oynamaya ok olup yedek kalacak adam değil, Nelsson da değil.

Hedef ne onu da anlamadım, Ramos gelince yarı final oynayacağız, gelmezse grupta sıfır mı çekeceğiz, böyleyse kesin gelsin.

Sonu senesi ve belki defansif bir sag bek yedegi olabilir. Stoper olarak boyu biraz kisa kaliyor. Hele Angelino oynadigi an, bunu sag tarafa atip oyunun icinde üclü savunmali gibi takilabilir takim

Bir stoper gelecekse ille, o gelecek stoperin gerekirse sağ bek oynayabilmesi (muhtemelen o durumda Dubois gideceği için) güzel olsa da, Nelsson'dan sonra yerine direkt koyabilmemiz (oraya hazırlamamız) gerekeceği için böyle kısa olmaması lazım. Yani hem 1.85 üstü hem sağ bek oynayabileninden lazım. Öylesini bulamıyorsak da sağ bek oynayamayan stoper alıp hazır elindeki Kaan'ı dediğin şekilde kullanmak BENCE daha mantıklı...

eğer stopere biri alınacaksa o merih olmalı
olmuyorsa sıçrama yapması kesin gibi olan sazanov vwyahut muadili biri alınmalı

ortasahaya gouendizi tarzı biri
ve torreiraya yedek alınmalı
torreirasız ortasaha yol geçen hanı gibi
bir 6 no ile o iş olmaz ama genç potansiyelli biri olmalı yedeği

saçmalık 37 yaşında adamı almak
kendimden biliyorum 10 dakika koştumu tahtalı köyün silüetini görür gibi oluyorum
37 ne anasını satayım o yaşda torun seversin ne futbolu

Kimi istersin orta saha-stoper

Dün bu saatlerde ramosu alıyorduk ne oldu iş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

harbiden Sergen nerde yav
gezegenler çalım attı bu sefer sergene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt