Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 17.985
- 4.768
- 2.278
Kim banladı kimbilirbanlamıslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim banladı kimbilirbanlamıslar
tier 1Evren in tutan bir duyumu varmı ki
1000 tane adam banlanmıs hepsını yarın kaldırmayı dusünüyorumKim banladı kimbilir
Yukarıdaki sorumu nerede yanıtladın, göremedim?
Nelsson ve Ramos’un aynı anda takımda olmasına evet, hayır diyorum, hiç kimse de yukarıdaki sorulara cevap veremiyor. Ramos gelip Avrupa’da oynamaya ok olup yedek kalacak adam değil, Nelsson da değil.
Hedef ne onu da anlamadım, Ramos gelince yarı final oynayacağız, gelmezse grupta sıfır mı çekeceğiz, böyleyse kesin gelsin.
Veratti yoklar mıyız üstadinşallah paredesde olmaz
telefonla yazınca öyle oluyor renktaş“Muadili” olacak o, renktaş.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
İkisinden birisi olur. Diğer isim büyük ihtimal Zaniolo satışı parayı gömeceğimiz bir genç olacak.Parades geldi diyelim De Paul ile arası çok iyi tamamen de olmaz diyemiyorum.
Veratti yoklar mıyız üstad
Melikşah hemen de Paul , domingez ve su leicesterdeki çöp stoper hakkına bilgi ver millet kafayı yedi@Mehmet Ocak hoş geldin balım![]()
Psg satmayı düşünüyormuş. Denensin çok acil. Erden ağabey duy bizi.psgnin tek gerçek ortasahası
keşke olsa
Ligde 3lü oynama ihtimalimiz yok.Yav 3 lu oynarız belki Okan hoca istiyorsa vardır bı bildigi
fb fred 4+1
imzalayacakmıs saka mı?
Veratti yoklar mıyız üstad