Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünüde atlattık Tete’ye kavuştuk. ŞL listesine son 3,5 hafta kaldı bakalım. Bu süreçte sabırlı olup Erden başkanıma güveneceğim. Rakipler kimi çekerse çeksin, Erden bey daha iyisini getirme potansiyeline sahip, ki kulüp menfaatlerine uysa onlarıda getirirdi.

Yukarıdaki sorumu nerede yanıtladın, göremedim?

Nelsson ve Ramos’un aynı anda takımda olmasına evet, hayır diyorum, hiç kimse de yukarıdaki sorulara cevap veremiyor. Ramos gelip Avrupa’da oynamaya ok olup yedek kalacak adam değil, Nelsson da değil.

Hedef ne onu da anlamadım, Ramos gelince yarı final oynayacağız, gelmezse grupta sıfır mı çekeceğiz, böyleyse kesin gelsin.

Onceki yanitimda editledim bir daha bakarsan. Senin yazdigini gormeden yazdim cunku acik kalmis ucu.

Keramettin ben diyorum ki, bazi nuanslar var ve sende yasin itibariyle tipki benim gibi bunu izledin ve deneyimledin. Son soyledigin cok acimasiz bir cikarim cunku bunu bilemeyiz ancak sunu biliyoruz ki bu savunma kurgusunun potansiyeli oldukca belli. Benim cikaririm bu arada sey degil Zalgiris macindaki kosan siyahi arkadas vs.. Gecen seneki birkac mac biz bu sinyali verdik. Gerek ortasahamiz gerekse defansimizin seviyesi belli.

Ortasaha gelecke degil mi ? - Evet
Defans gelsin mi ? -Bence evet

Sen diyorsun ki "gerek yok yabanciya" bende var diyorum sebeplerini de ekledim ustune de bu isim Ramos olursa, gelen ortasaha transferlerine ve maddi sartlarda uygun olursa, hayir mi derdin diye soruyorum belki de 3lu defans yapacak bilemiyoruz (az da olsa bir ihtimal). Ayrica Ramos sana skor katkisi da verebilecek bir isim ortalama 4-5 gol ki ustune de cok rahat cikar bizim ligimiz sayesinde. Bu tabi arti deger yani ilk beklenti bu degil bir de bu takimin defansif liderdi bence hala yok en yakin Abdul o da kariyerindeki en iyi donemi son iki sezondur bu yaslarinda yasiyor, CL tecrubesini gectim Avrupa ve Milli tecrubesi yok denecek kadar az. Nelsson'un ise az.

Parades geldi diyelim De Paul ile arası çok iyi tamamen de olmaz diyemiyorum.

Zaniolo + Nelsson totalde €50m'ye PL yolcusu mu oluyor son haberlere göre?

Yav 3 lu oynarız belki Okan hoca istiyorsa vardır bı bildigi
Ligde 3lü oynama ihtimalimiz yok.

Bu sefer orta sahadaki bir ton adam boşa çıkıyor.

Ligde Nelsson ve Ramos beraber oynatacak senaryoda ya Angelino’yu kesersin ya da Tete/Rashica/Zaniolo’yu kesersin.

Dene 3lü bir kadro yapmayı, bakalım kimler dışarda kalacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt