Demir Türk
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 3.146
- 2.820
- 998
Tete’yi istemeyenler tam olarak neden istemiyor ? Yunus’tan çok mu mutlusunuz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'da yaşiyor olsaydım tüm sülalelerine ederdim heryerden. Ama TR de yaşadığımız için çok şey yaşamıyoruz şu Tete bi gelsin o zaman o şeref yoksununa öyle bir gireceğim ki ceza almayı göze alıpolumsuz haber cikaran kisilere alenen ve acik acik agir küfürler edemiyon mu yav mesela gazeteci olarak?
ben gs gazetecisi olsam bunu yaparim cünkü bunlar baska dilden anlamazlar
bunlarla konusabilecegin tek seviye bu
millet kafayı yemiş resmen yaa :d- fenerbahçe stadında geçen seneki putin tezahüratları (çok yanlıştı)
- fenerbahçe'nin rus takımı zenit ile bu sene iş birliği anlaşması imzalaması ve rusya'da hazırlık turnuvasına katılması (katılmamalıydık)
- gs'nin bu sene şampiyonlar liginden elde edeceği gelirler ile iyi transferler yapmasını sağlanması ve fenerbahçe'nin yerel ligde şampiyon olmasının engellenmesi (uefa'nın amacı)
- bu geceki o.ljubljana-gs maçının hakeminin isveçli olması ve skandal kararları
- isveç'in nato' ya katılmasının tbmm tarafından onaylanması
- uefa başkanı ceferin'in gs'yi durduk yere övmesi
puzzle'ı birleştirince her şey daha da netleşiyor. adil oyunu ve fair play'i destekleyen ve teşvik eden bir organizasyonda bunların yaşanması bende çok büyük bir hayal kırıklığı yaşattı maalesef.
beğenseniz de beğenmeseniz de gerçekler bu. bir de gs'yi faroe adaları ekibiyle eşleştiren skandal kura çekimi var.
Tete olayina mi gonderme acaba?
Oyleyse Tete icin degmez.
Sanki daha buyuk birsey icin gibi geldi bana.
9 senelik twitTete olayina mi gonderme acaba?
üstad tweet 9 yıl önce atılmış. sneijder'e falan bir gönderme olabilir :dTete olayina mi gonderme acaba?
üstad tweet 9 yıl önce atılmış. sneijder'e falan bir gönderme olabilir :d
10 senelik twit la bu
9 senelik twit
Tete olayina mi gonderme acaba?
Yeni sandım uyku sersemi yavHoydaaa
Ya adamı sahada göremiyoruz ki, fb maçı hariç top oynadığı yok ama kağıt üstünde mükemmel bir oyuncu haklısın.Zaniolonun ayrılığına hazır değilim psikolojik olarak.Hevesim kaçar biraz giderse eğer