Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete’yi istemeyenler tam olarak neden istemiyor ? Yunus’tan çok mu mutlusunuz ?

olumsuz haber cikaran kisilere alenen ve acik acik agir küfürler edemiyon mu yav mesela gazeteci olarak?

ben gs gazetecisi olsam bunu yaparim cünkü bunlar baska dilden anlamazlar

bunlarla konusabilecegin tek seviye bu

olumsuz haber cikaran kisilere alenen ve acik acik agir küfürler edemiyon mu yav mesela gazeteci olarak?

ben gs gazetecisi olsam bunu yaparim cünkü bunlar baska dilden anlamazlar

bunlarla konusabilecegin tek seviye bu
Avrupa'da yaşiyor olsaydım tüm sülalelerine ederdim heryerden. Ama TR de yaşadığımız için çok şey yaşamıyoruz şu Tete bi gelsin o zaman o şeref yoksununa öyle bir gireceğim ki ceza almayı göze alıp

- fenerbahçe stadında geçen seneki putin tezahüratları (çok yanlıştı)
- fenerbahçe'nin rus takımı zenit ile bu sene iş birliği anlaşması imzalaması ve rusya'da hazırlık turnuvasına katılması (katılmamalıydık)
- gs'nin bu sene şampiyonlar liginden elde edeceği gelirler ile iyi transferler yapmasını sağlanması ve fenerbahçe'nin yerel ligde şampiyon olmasının engellenmesi (uefa'nın amacı)
- bu geceki o.ljubljana-gs maçının hakeminin isveçli olması ve skandal kararları
- isveç'in nato' ya katılmasının tbmm tarafından onaylanması
- uefa başkanı ceferin'in gs'yi durduk yere övmesi

puzzle'ı birleştirince her şey daha da netleşiyor. adil oyunu ve fair play'i destekleyen ve teşvik eden bir organizasyonda bunların yaşanması bende çok büyük bir hayal kırıklığı yaşattı maalesef.

beğenseniz de beğenmeseniz de gerçekler bu. bir de gs'yi faroe adaları ekibiyle eşleştiren skandal kura çekimi var.
millet kafayı yemiş resmen yaa :d

Zaniolonun ayrılığına hazır değilim psikolojik olarak.Hevesim kaçar biraz giderse eğer

Günaydın rdaşlar hayvani orta sahamız gelsin artık

muslera - günay

boey - dubois

nelsson
- kaan
abdulkerim - emin - TRANSFER

anjelinho
- kazımcan

torriera - berkan
TRANSFER - demirbay

zaniolo - raşitsa
aktürkoğlu - mertens
zaha
- BAY

icardi - bakambu

orta saha transferi, stoper ve raşitsa'yı bekliyorum ben hala. yukarıdaki kadro benim için son derece ok'dir. stoper transferimiz, tecrübeli bir oyuncu olursa tadından yenmez.

sorunsuz bir 8 bulup, torriera ile eklemleyelim işte ya takımın tek eksiği bu resmen.

@Keramettin TANRIVERDİ Abi Dün space de bahsettigim Camara bu

Zaniolo dan gelen parayi yatirim amaçli biraz üstüne koyarak buna verelim.

Unique‘in oyuncusu bu arada.

Avanatajimiz oyuncunun fransiz olmamasi olabilir bu arada. Büyük kulüpler kolay kolay yatirim yapmaz Mali li oyuncuya.

üstad tweet 9 yıl önce atılmış. sneijder'e falan bir gönderme olabilir :d

10 senelik twit la bu

cem-yilmaz.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt