Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Koçun çıkıp çok gizli bir operasyondu hakkınızı helal edin, sağ gösterip soldan vurdum, aslında hep Galatasaraylıydım diyeceği birgün gibi

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

1691653962459.webp

Sağlam bir 8 +Ramosun geldiği senaryoda galiba tarihimizin en kaliteli ve en alternatifli kadrosunu kurmuş olacağız.Uefa kadrosu bile bu kadar alternatifli değildi 12-13 tane kaliteli futbolcu vardı orda.Şaka maka 2 tane şampiyonluğa oynayacak kadro çıkar bizden

--------------------------Muslera------------------

Boey-------Nelson----------Ramos------Angelino

------------------Torreira-----Paredes-------------

Rashica----------------Kerem--------------Zaha

-----------------------İcardi-----------------------

----------------------Günay----------------------

Dubois-------Emin-----------Abdül------Kazım

-----------------Berkan-------Kerem D.---------

Tete-------------------Mertens-----------Barış

-----------------------Bakambu----------------

Oliveira,Halil,Kaan Ayhan'a yer kalmadı :d Yabancı sınırını yoksayın ilk kadro zaten ligin 3-4 gömlek üstünde de alttaki kadro da trabzonun kadrodan falan iyi gerçekten acayip bir seviye.

Takıma şampiyonluk sonrası şöyle bir sürpriz yapılsa ne güzel olmaz mı

şu kadroyu 3 günde bir izlemek hoş olacak. insallah istediğimiz düşündüğümüz gibi olur hersey. ciddi keyif verecek taraftara bu.

Ben serili leminali kadro için de aynısını düşünüyordum en önemlisi kadro uyumu..Gerçi o sezona göre en azından boey-Nelson-abdul-kerem-icardi-toreira gibi iskeleti oluşturan adamların hepsi çok formdaydu ve bizle devam ediyor yeni parçaların uyumu daha kolay olacaktır..

Şu an Kerem'i Zaha'nin keseceği bile meçhul. Büyük ihtimalle aynı anda sahada olacaklar.
mertensin tüm sezon bu performansta oynaması imkansız. o yüzden kerem forvet arkasına sola zaha oynar. tabi isim olarak tanıyoz suan oyuncuları, uyum süreci nası işleyecek göreceğiz. belki zaha kenarda bekler belli olmaz bu isler.

şu kadroyu 3 günde bir izlemek hoş olacak. insallah istediğimiz düşündüğümüz gibi olur hersey. ciddi keyif verecek taraftara bu.
Evet düşündüm de 2 gün sonra Kayseri maçı salı günü rövanş maçı... Haftasonu Trabzon maçı. Bekliyoruz heyecanla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt