Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.250
- 7.142
- 2.358
Yoksa Amadou Onana’yı mı alacağız.? 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvet arkasindaki 3lu icin yazilacak 1 nolu isim keremdir kabul edin etmeyin
Digerleri yarisabilir
keserek 11 kur lan bana.O senin görüsün saygi duyarim, baskalari seninle ayni fikirde olmak zorunda degil
Ya böyle iddialarda bulup ortalığı galeyana getirme. Fulham adama çift haneli bonservis ödemeye hazırken ne biz ne fener hamle yapabiliriz.Ifb Frede sulaniyo galiba
şu kadroyu 3 günde bir izlemek hoş olacak. insallah istediğimiz düşündüğümüz gibi olur hersey. ciddi keyif verecek taraftara bu.
keserek 11 kur lan bana.

mertensin tüm sezon bu performansta oynaması imkansız. o yüzden kerem forvet arkasına sola zaha oynar. tabi isim olarak tanıyoz suan oyuncuları, uyum süreci nası işleyecek göreceğiz. belki zaha kenarda bekler belli olmaz bu isler.Şu an Kerem'i Zaha'nin keseceği bile meçhul. Büyük ihtimalle aynı anda sahada olacaklar.
bence merih, nelsson gider, ramos + merih gelirMerih? Cengiz?
Evet düşündüm de 2 gün sonra Kayseri maçı salı günü rövanş maçı... Haftasonu Trabzon maçı. Bekliyoruz heyecanla...şu kadroyu 3 günde bir izlemek hoş olacak. insallah istediğimiz düşündüğümüz gibi olur hersey. ciddi keyif verecek taraftara bu.