Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20781 (2).webp

😡

ifb bizim transferlerin bitmesini bekliyor bence, 1 çalım daha kaldırmaz bünyeleri

10 numara Talisca gibi birisi olmayacaksa senede 1 gol atan 8 numara istemiyorum.

Fener Fred’e 15+ bonservis, 4 maaş vermez.

Szymanski’ye harcadılar o bedeli.
Bende aynen böyle düşünüyorum Szymanski + Becao'ya 20 m euro verdiler bunların üstüne konuşulan Livakovic 9 m euro + Cengiz 15 m euro planlıyorlar Fred'e verdikleri o paraları verebilseler çoktan Dominguez'i alırlardı 10 m euro'nun yukarısına çıkamıyorlardı.

Fener yine çalım ayağına göte girecek şemsiye arıyor.

Fred’e 15 veriyorlar, biz 26 yaşında Torreira’yı 6 milyona aldık be vicdansızlar. Üstelik Fred nere, Lucas nere

Geçen sezon attıkları transfer çalımı bir taraflarında patladı. Tahminim yine bizim yönetim ali ve sürüsünü Fred’e yönlendirdi. Oraya para gömmelerini sağladı. Arkadan bu çok konuşulan sürpriz 8’i bitirecekler.

Bu elaman stoper oynuyordu onu da satmışlar. Ellerinde sakat Ahmetcan, Hato diye 17 yaşında bir genç stoper ve 3 milyon € yeni aldıkları Medic diye hırvat bir stoper var.

Nelsson'a salça olabilirler. Umarım bizim Ramos dışında bir planımız vardır Nelsson sonrası için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt