Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.501
- 20.839
- 2.233
Livakovic zu Madrid 
Yine de eski kalecilerini alabilirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Livakovic'i alacaklarını sanmıyorum Courtois iyileşme süresine bakarak 1 sene kiralık Navas ya da De Gea gibi bir isim alırlar. Livakovic Madrid formasının ağırlığını taşıma ihtimali %1 bile olmaz.Livakovic zu Madrid
25 Milyon vermezler.
Bu elaman stoper oynuyordu onu da satmışlar. Ellerinde sakat Ahmetcan, Hato diye 17 yaşında bir genç stoper ve 3 milyon € yeni aldıkları Medic diye hırvat bir stoper var.
Nelsson'a salça olabilirler. Umarım bizim Ramos dışında bir planımız vardır Nelsson sonrası için.
Bu elaman stoper oynuyordu onu da satmışlar. Ellerinde sakat Ahmetcan, Hato diye 17 yaşında bir genç stoper ve 3 milyon € yeni aldıkları Medic diye hırvat bir stoper var.
Nelsson'a salça olabilirler. Umarım bizim Ramos dışında bir planımız vardır Nelsson sonrası için.
Biliyorum ama yine satıştan çok kazandılar. Bir de artık eski piyasa yok bazı oyuncuların yerini doldurmak için iyi para vermek zorundalar belli olmaz bence.25 Milyon vermezler.
Adamların tarihinde 20 Milyon üstü 3 tane transfer var topu topuna.
Fener Fred’e 15+ bonservis, 4 maaş vermez.
Szymanski’ye harcadılar o bedeli.
+ keşke verseler, rezalet bir harcama olur.Fener Fred’e 15+ bonservis, 4 maaş vermez.
Szymanski’ye harcadılar o bedeli.
Evet, ismini bir an unutmustum. Navas ve bostaysa De Gea olabilirLivakovic'i alacaklarını sanmıyorum Courtois iyileşme süresine bakarak 1 sene kiralık Navas ya da De Gea gibi bir isim alırlar. Livakovic Madrid formasının ağırlığını taşıma ihtimali %1 bile olmaz.
Özür dilerimOlm yetmedi bir de bunu mu taşımaya başladınız yav
Off vizyon Mustafa tekrar sahnelerdeNelsson'un alternatifi 40 yasina gelmis 1 sezon oynatacak biri olmamali.

sen de humeyni diye hesap açÖzür dilerim
Yuvana hoşgeldin arslan parcasıOff vizyon Mustafa tekrar sahnelerde