Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Faesle ilgili en açık nokta Reims dönemi üçlü oynuyorlardı genelde, Leicester dönemi de ara ara ikili üçlü değişiyordu bildiğim kadarıyla.

İkili oynamak farklı bir iş malum. Ben Nelsson’un gittiği düzende iki yabancı stoper alınsa da biri bek özellikli olur kanısındaydım, Ramos ve Faes gelirse bu taca çıkar, ikisi de bek yedekleyemez.

Ramos bek orjinli ama .Hala diriyse yedekler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fred ve ndombele li orta saha rakiple ortada sıçan oynayabilir yalnız. Cabbar ne var ne yok verip kulübü ipotek altına soksa da hoşuma gitmeyen bir hamle olur bu.
Yapacak bir şey yok illaki birilerini alacaklar.

Fred neyse de Dombele’nin 2 maç üst üste 90 dksı yok son dönemde.

zanioloyu 30 a satsak 3 ü romaya gidiyor 27 kasada+yunus sat 32-33m

çek ramos,gravenberch,dominguez,rashica yürü

Gidişat bu yönde olacak gibi gözüküyor. Oliveira'dan da çıkarsak şaşırmam.

Muslera(1)
Günay

Boey(2) -S.Ramos(3) - Abdülkerim - Angelino(4)
Kaan A - Faes(5) - Emin B - Kazımcan

Torreira(6) - Gravenberch(7)
Berkan - Kerem D
+Parades(8)

Tete(9) - Zaha(10) - Kerem
Rashica(11) - Mertens(12) - Barış

Icardi(13)
Bakambu(14)
Halil​

Faesle ilgili en açık nokta Reims dönemi üçlü oynuyorlardı genelde, Leicester dönemi de ara ara ikili üçlü değişiyordu bildiğim kadarıyla.

İkili oynamak farklı bir iş malum. Ben Nelsson’un gittiği düzende iki yabancı stoper alınsa da biri bek özellikli olur kanısındaydım, Ramos ve Faes gelirse bu taca çıkar, ikisi de bek yedekleyemez.
Ramos'u biraz genç yaşta bu topraklara düşürebilmiş olsak bek de yedeklerdi hey gidi günler

Eyvah psikolojik üstünlük Fb'ye geçti, lig bitti beyler önümüze bakalım.

Yatıp kalkıp Erden Timur'a dua etsinler, onun sayesinde kadrolarında üst seviye topçular görüyorlar. Yoksa arao crespo İsmail takılırlardı.

Fred ve Ndombele'den daha iyi bir transfer yapabiliriz açıkçası mevcut orta saha rotasyonumuz şu aşamada acele etmemizi gerektirmiyor. Transfer döneminin sonlarına doğru daha iyi fırsatlar olacaktır bence.

Daha önce de yazdım yine yazıyorum. Ndombele geçen sezon 3'lü orta sahayla oynayan Napoli'de Zielinski'nin yedeğiydi.

----------Lobotka
Anguissa
---------------Zielinski

Poli/Lozano - Osimhen - Kvara

Ndombele'yi de genelde maçın ilerleyen zamanlarında oynattılar. Fizikken çok hantal ve savruk duruyordu. Sanırım onlar da bunun farkındaydı ve orta 3'lüdeki hücum rolünü buna verdiler. Bizim gibi ortada devasa boşlukları olup, sürekli geçiş yiyen bir takımda bu fizikte ve hantallıktaki oyuncu Sergio'dan farklı bir savunma katkısı getirmez görüşündeyim.

Önceliğimiz olduğunu da hiç sanmıyorum.

Gidişat bu yönde olacak gibi gözüküyor. Oliveira'dan da çıkarsak şaşırmam.

Muslera(1)
Günay

Boey(2) -S.Ramos(3) - Abdülkerim - Angelino(4)
Kaan A - Faes(5) - Emin B - Kazımcan

Torreira(6) - Gravenberch(7)
Berkan - Kerem D
+Parades(8)

Tete(9) - Zaha(10) - Kerem
Rashica(11) - Mertens(12) - Barış

Icardi(13)
Bakambu(14)
Halil​

oliveiradan çıkıp gravenberch+dominguez yapılsa iyi olur dediğin gibi greizman ziyech gibi bi yıldız gelir mi eylülde bekliyorum ben

Gravenberch 6 milyon kiralama bedeli isteniyor. Çok para bir yıl için. Ayrıca oyuncu da 3 ten aşağı almaz.

Ya ne kiralamasi gidecek oraya belki sakatlinacak yada belki kart gorucek 3-5 maç ceza yiyecek sonra geri dönecek piyasası düşecek sonra olan yine bize olacak gidiyosa satılık gitsin

Zorunlu satın alma olursa ancak kabul edilir kiralık teklifi. Öbür türlü aynen bu dediğin gibi risk var.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt