Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marsilyanın 50 milyon acıgı var

illa oyuncu satacaklar

fbye cengizi kitlemeye calısıyorlar 15 e falan

guenduziyi almamız lazım parasıylan degil mi??

Bu hakem sorununu cozmezsek cok zorlaniriz. Fenerin kadro bu sene daha iyi ve gecen sene kazandiklari penaltilar devam ederse isimiz zor. Medyada baski icin hazirlandiklari da cok belli

bugün hiçbir maçı izleyemedim

fb ve bjk nasıldı

özet geçsin biri
fb ilk yarı rezalet ikinci yarı şimanski girdi 2 gol attılar. defans orta saha bağlantısı çok kötü. becao patlayacakmış gibi geldi. peres zaniolo'ya yaptığı harekete benzer bir faul yaptı. hamle hatası çok yapıyor. onun dışında bence baya kötü bir oyundu.

bjk ilk yarı 2 tane attı abuşun golü iyiydi. gedson ve salih de iyilerdi. 2. yarıyı izlemedim ama 3-1'den 3-3 olma ihtimali varmış herkes öyle diyor. onana'ya sallıyorlar.

ads zayıf rakibine acımadı. yusuf sarı şov yapmış.

olay yaş kıyası
ne olursa olsun şartlardan bağımsız bi yaşdan sonra düşüyorsun :)

öyle olmasa tonla süperstar futbola extra antremanlarla devam ederdi

şöyle düşün biz bu adama kesin birde 2 senelik kontrat vereceğiz 40 na gelmiş olacak
Tabi 37 cok yasli futbol icin. Bundan 10 sene önce desen emekli dede derdim ama gunumuz sartlarinda bu yaslarda baya oynayan, iyi de oynayan topcular var

Kaleci ve stoper icin bu yaslar daha kabul edilebilir yaslar ama, maliyeti uygun olursa. 3m 1+1 tamam derse havada kaparim ama ramos 4.5 tan aşagi istemez birde imza parasi ister. O yuzden pas derim bu transfere

3. torbadan Lazio değil Rangers gelsin onlara özel bir ilgimiz olacak anılarında güzel hatıralar bırakacağız.

imkansız ya

aynı ülkeden zımbırtısı olduğu için iskoç takımı düşmez bizim gruba

çok çok çok büyük ihtimal

alman
ingiliz
italyan
ispanyollarla aynı grupta olacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt