- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
Sıraçhan ile transferi kapadık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Faslilar’in Berberleri de var, onlar arap değil.tam onu dicektim aslen ailesi faslıymış. ama doğma büyüme paris. yarı arap diyelim. yarı arap topçu fransa eğitimi aldıysa bişi olmaz. kabul edilebilir.
Ç ile r yer değiştirince çok vahim bir isim oluyor dikkat edilmeli yazarkenSıraçhan ile transferi kapadık
Faslilar’in Berberleri de var, onlar arap değil.
Gravenberchten bahsediyor rtaş.Tansel’in programi izledim simdi
Israrla erden timur’un akli almanya da,cok zor ama almanya dan bir oyuncu icin cok cabaliyor falan dedi
noldu ameliyatlı burnuna top mu geldi bununFenerin Ekambi'yi alamaması güzel oldu atletik kanat oyuncuları yok. Tempo olarak acayip zorlanırlar bir tek kadrolarında Emre Mor özelliği vardı o da sakat kolay kolay toplayamaz.
Bu adam kupalara aç başarıya aç yeni zaferler yaşamak için Palace'dan ayrıldı. Bu sene açık ara ligin içinden geçebilir.
Stres kırığı varmış çok fazla nüks edebiliyormuş.noldu ameliyatlı burnuna top mu geldi bunun
Bize gelen zaha ile bu fotodaki zaha arasında baya bi fark var dolandırıldık mı bizBize gelen büyük topcularin saclarini kestirmesi hakkında ne düşünüyorsun rtas zaha baros
Bu tarzını daha çok beğendim delici bir tarzı var.Bize gelen büyük topcularin saclarini kestirmesi hakkında ne düşünüyorsun rtas zaha baros
cengiz'i çekerler o zaman oraya başka şansları yokStres kırığı varmış çok fazla nüks edebiliyormuş.
Yemin ediyorum dünyanın en rezil olayıdır şu. Neden gündem olmadı inanılır gibi degilml. Kamp zamanı burun estetiği olan başka bir profesyonel futbolcu var mıdır acaba dünya futbol tarihindenoldu ameliyatlı burnuna top mu geldi bunun
Farkli seyler konusuyoruz. Gelirken alinma motivasyonunu ornekledim cunku o bolgeye baya bir oyuncu alindi. Bu arada bak yerel seyler soyluyorsun lig, ligin, ligimizin..
Sanki yan çarı gelmisBize gelen zaha ile bu fotodaki zaha arasında baya bi fark var dolandırıldık mı biz
rapor alan öğrenci gibi kaytarıyor herif. derdi top oynamak değil şovmenlik. bizdeki ilk hazırlık maçında konçlarını bilekte tuttuğunda bi bk olmayacağını anlamıştım bu zibidininYemin ediyorum dünyanın en rezil olayıdır şu. Neden gündem olmadı inanılır gibi degilml. Kamp zamanı burun estetiği olan başka bir profesyonel futbolcu var mıdır acaba dünya futbol tarihinde
Cengiz işi zor Dominguez de bu yüzden olmadı onda da peşin istiyorlardı muhtemelen Cengiz yerine farklı çözüm bulma uğraşına girebilirler. Marsilya'nın Roma'ya %20 payı var 10 m euro'ya satsalar zarar ediyorlar o yüzden süreç zor işliyor 15 m euro peşin istiyorlar çözemeyebilirler. Fener bu sene kesin yerli konusunda patlayacak.cengiz'i çekerler o zaman oraya başka şansları yok
Haydar abi şu forumda en çok saygı duyduğum insansın, çayımı hazır edip usenmeden okucam şimdi emegine sağlıkRenktaş verdiğin örnek saçma işte.Bizim Nelsson'un önüne adam almamak gerekir dememizle, Morutan'ın önüne adam alıp almamak aynı şey mi ayıp yani... 2-3 maç dışında iyi oynamamış, yedek kalmış, içine kapanık bir görünüm çizdiği için takıma adapte olamadığı söylenen ligi 13. bitiren takımın yedek topçusuyla, takımının ve ligin mevkisinde en iyi oyuncusu bir tutulur mu? Birini 20'ye falan satma hayalleri kuruyorsun. O sezondan sonra Morutan için aynı hayalleri kurabiliyor muydun?? Bizim söylediğimiz şeyi "o zaman Morutan da elimizdeki değerdi, onun yerine de adam almasaydık, çok bir farkı yok" diye indirgemek saçmalık değil mi şimdi?
Sen olaya sadece şu düz mantıkla yaklaşıyorsun. Sende bir A topçusu var. Aynı mevkide oynayan kendini ispatlamış bir B topçusu kağıt üstünde A'dan bir iki tık daha çok şey vaat ediyor gibi duruyor. O zaman B topçusunu alıp A'yı yedek yapmak HER KOŞULDA doğru hamle. Sana göre A topçusunun son sezon takımın ve liginin en iyilerinden ve en istikrarlılarından biri olması önemli değil, yaşları da önemli değil, A topçusundan elde etmeyi umduğun ekonomik gelir önemli değil, A topçusunun morali önemli değil, A topçusunun düştüğü durumun diğer genç oyuncuları ve geçen seneden takım arkadaşlarını etkileme ihtimali önemli değil. Önemli değil oğlu önemli değil. B A'dan iyi mi? Sana göre iyi... O zaman B gelsin, A yedek kalsın... Bunu diyorsun resmen... Yeter ki Avrupa'da bu sezon bir turcuk fazla geçme ihtimalimiz garantisi olmamakla beraber sana göre maksimum taş çatlasa %2-3 artsın, o da dişimize göre kura çekersek artsın yani. Kötü kura çekersen 37 değil 27 yaşındaki Ramos'u getirsen yine o kadar artmaz.
Bu arada Avrupa'da hedef "ille bu sene görülmemiş tarihi bir başarı yakalayacağız" diye konulmaz. O mantıkla yaklaşırsan böyle hatalara düşersin. Onun yerine biz ekonomi de dahil uzun vadeli planlamayı göz ardı etmeden en doğru yapılanmayı yaparak her sezon istikrarlı şekilde gidebildiğimiz en iyi yere gitmeye çalışacağız diye hedef koyarsın. Sen her sene o istikrarı gösterirsen şans da dahil birçok faktörün olumlu seyrettiği bir sene de o tarihi başarıyı yakalarsın. Bunu yaparken bu sene belki bir adım daha ileri gitme ihtimali için 2-3 sene sonrayı çeşitli şekillerde riske atmazsın. Kadro planlaman da buna dahil, ekonomik planlaman da buna dahil, transfer piyasasındakilerin senin projelerin ve hedeflerin konusundaki algısı bile buna dahil. Yarın öbür gün transfer etmek istediğin bir genç stoperin "lan bunlar taş gibi top oynasam bile yerime gidip 37 yaşında Ramos getirip beni kulübeye hapsedebilir" dememesi de bunlardan biri yani.
Beğendiği bir oyuncudur muhabbet olur diye tagledim