Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen yazinca unuttugumu hatirladigim ama hala hatirlamiyorumüzerinden yıllarda geçse bu adamı barçaya attığı golle hatırlayacam.
Paredes benim kafamdaki taşları yerine oturtmuyor.paredes bu kategori içerisinde değerlendiriliyor mu
zaniolonun kaldığı senaryo ile paredes alırsak beni tatmin eder
ama satarsak elbette değerli bir orta saha almamızı isterim
O zaman bomba soruyu soruyorumAdmirim kafam çok güzel suan
Kaynak
Admin bunu deme.Orta saha konusunda tatmin edecek bir transfer beklemiyorum tbh.
Hepsi menajer önerisi, kimse şapkadan tavşan çıkarmıyor yani
Fb alırsa şaşırmam gündüz demiştimSami Yen Haber geçmiş Parades haberlerini siliyor diyorlar.
Piyasadaki alınabilir adamlar bunlar çünkü.Onu diyorum, paredes Fred ndombele zaha tete dominguez gördüğüm isimler, dünyada oyuncu bitti herhalde. Bu oyuncuların başarılı başarısız olmalarından bağımsız, menajerler yapıyor transferleri
Güvenilir site mi![]()
Leandro Paredes et Georginio Wijnaldum bientôt de retour dans le groupe du PSG ? - Canal Supporters PSG 24-7
Depuis le début du mercato, le PSG a mis en place un groupe de lofteurs au sein duquel sont placés les joueurs n'entrant nullement dans les plans de Luis Enrique. Un groupe qui tend apparemment à évoluer au cours des prochains jours. C'est un système qui a été mis en place par Luis Campos lors...canal-supporters.com
Ya da ifb bizim medyaya yem olarak verdiğimiz oyuncularla ilgileniyorFb ve biz neredeyse aynı oyuncular ile ilgileniyoruz
Piyasadaki alınabilir adamlar bunlar çünkü.
Düşündüğün kadar oyuncu yok belli seviyede maks 10 m euroya alabileceğin orta saha.
Dene bakalım bulabilecek misin
Sami Yen Haber geçmiş Parades haberlerini siliyor diyorlar.
Tweetleri silmiş neden bilmiyorum yukarıda attım sadece 4 tweet gözüküyor.anlamadim reis