Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur guzel isler yapti ancak kadro planlamasi acisindan orta saha bu zamana kadar cozulmeliydi. Cok kotu patlayabiliriz. In Erden we trust deyip beklemek zorundayiz.

2009 2010 falan olması lazım
O değilde sosyal hayatım iyi olunca sadece GS değil tüm futbolla ilisigim kesiliyor. Özel de işler iyi gitmeyince futbola sariyorum.
Futboldaki toksik ortama dahil olmak = mallık

Maç izleyip geçeceksin

Guendozi hayatta gelmez bu yasta marsilya 25 milyon alti paraya birakmaz zaten. Fransiz pasaportu olan topcu getirmek dunyanin en zor isi.

Brighton Hove & Albion, Wolverhampton, Bournemouth ve Lazio oyuncu ile ilgileniyormus.

Erden Timur guzel isler yapti ancak kadro planlamasi acisindan orta saha bu zamana kadar cozulmeliydi. Cok kotu patlayabiliriz. In Erden we trust deyip beklemek zorundayiz.

Bence büyük bir hedef peşinde yoksa çoktan bitirirdi Gravenberch gibi geliyor bana De Paul falan gelmez ama Gravenberch iyi bir opsiyon olmazsa son ihtimal bizi tercih edebilir..

Eger Psg ye 8-10 milyon arasi bir rakam teklif ettilerse Parades gelir fenere

Noldu Paredes fb ile mi anlasti? Ee hani bu adam lig seciyordu? Para seciyormus direk

Anladık sağlam bi çalım yiyeceğiz. Fred mred yakmadı ama paredes fb işi olursa hava bozulur

Hem Paredes hem de Fred’i alirlarsa hic iyi olmaz. Kendilerinin guclenmesi disinda orta saha adaylarimiz iyice azaliyor.
Şu çalım işlerine fazla duygusal bakılıyor. Fenerbahçe alırsa aldı der geçersin. Yalnız Türkiye’de aylardır oynamak istemiyorum diyen adam çat diye Fenere giderse çok söverim

Yok mu Güney Amerikada bir Caicedo light? Herifi 10 milyondan asya alalim ve 2 sene parlatip Avrupaya salalim.

6-0 sonrası ciddi sayıda GSli çocuk TJKli olup öyle kaldı.

Küçükken böyle şeyler oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt