- 26 Ocak 2021
- 35.811
- 34.424
- 2.233
Tweetleri silmesi bir şeyi değiştirmez bu arada ifb aldıysa zahada sildiler de ne oldu illaki birileri ss alıyor ve patlıyorsun 230 tane tweeti silecek halin yok kimse ss alamadan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tweetleri silmesi bir şeyi değiştirmez bu arada ifb aldıysa zahada sildiler de ne oldu illaki birileri ss alıyor ve patlıyorsun 230 tane tweeti silecek halin yok kimse ss alamadan
2009 2010 falan olması lazımDenizli dönemi mi
Futboldaki toksik ortama dahil olmak = mallık2009 2010 falan olması lazım
O değilde sosyal hayatım iyi olunca sadece GS değil tüm futbolla ilisigim kesiliyor. Özel de işler iyi gitmeyince futbola sariyorum.
Erden Timur guzel isler yapti ancak kadro planlamasi acisindan orta saha bu zamana kadar cozulmeliydi. Cok kotu patlayabiliriz. In Erden we trust deyip beklemek zorundayiz.
Burada da tam tersi gömüyor oyuncuyu.Ekli dosyayı görüntüle 214624
City Burnley maçının özetine bakıyordum, yorumlara indim baktım biri Tete'yi övüyor dedim ne alaka, sonra ismi gördüm
vallahi helal olsun ya, adam yürüyen GS
Fenere gidecek yolunu yapıyor bizim duyumdular
Ciddi misin la.Gsliyim
Orta okulda GS çok kötü iken bir ara bjkli olmuştum
Karakoc olmandan belliydi bjkli olman.Gsliyim
Orta okulda GS çok kötü iken bir ara bjkli olmuştum
Veratti de sepetledi diyolarluis enrique wijnaldumu paredese neden hic denemeden sepetledi o da ilginc
Soyadim reelde kuşKarakoc olmandan belliydi bjkli olman.
Şu çalım işlerine fazla duygusal bakılıyor. Fenerbahçe alırsa aldı der geçersin. Yalnız Türkiye’de aylardır oynamak istemiyorum diyen adam çat diye Fenere giderse çok söverimHem Paredes hem de Fred’i alirlarsa hic iyi olmaz. Kendilerinin guclenmesi disinda orta saha adaylarimiz iyice azaliyor.
Kim bu tüysüz?Mekanda oturuyoruz şuan lig umrunda değil kız kesiyor