Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey diyim mi Guendouzi manyak oyuncu gelirse tarihimizin en iyi orta sahası olması ihtimali bile var ona rağmen çift pivotta Torreira ile oynatmak biraz gözümü korkutuyor

Arsenal zamanında bu ikisiyle önlerinde Özil ile 4-2-3-1'i çok deneyip bir türlü tutturamamıştı. Tabii o zamanlar Xhaka da denkleme dahil edilmeye çalışılıyordu (bazen sol bekten) ama oyun bir türlü oturmamıştı

Ayrıca Guendouzi o takımdan çok kötü ayrıldı gerçi Torreira da o şekilde ayrıldı ama kavgalı olma ihtimalleri de var
Guendouziyi biz 2-3 gündür sıkça yazıyor çiziyoruz da ilgimiz var mı? acaba diğer isimler güvenilir ,güvensiz birileri tarafından yazıldı yine ama bunun şu şekil olma ihtimali fazla;

8+3 düşünürsek Kerem satılmaz. O yüzden kadroda satabileceğimiz Boey, Nelsson, Torreira ve Zaniolo + Tete var. Eğer Zaniolo ve Nelsson satılırsa yanlış anlamayın ama 55 m euro bonservis geldiği yerde 20-25 m euro seviyelerine çıkıp bir tane 8 numara alabiliriz.

O riske değecek bir hamle olabilir tutarsa 40-45 m euro'ya kadar çıkar tutamazsa 10-15 m euro arasına gider. O yüzden Guendouzi , Gravenberch, Dominguez baştan beri bu isimlere sıcağım. Alacağımız orta saha bu kadroda Icardi-Zaha-Tete hattını düşünürsek bu riske değer hatta Gravenberch için 25+bonus şeklinde de girebiliriz.

D9B53219-F429-4FF9-9952-46AA8FE8E958.webp

Umut Güneş geldi mi

7.9 brutmus 4.2 falan oluyor net..Bu paraları alması çok zor tekrar bayernin toplamda 3 merkez orta sahasi varken sans bulamadı şimdi 2 kişi daha ekliyorlar merkeze.. 21 yaşında erken emeklilik yaşamak istiyorsa tabi bilemiyorum..Bu herif Ajaxta 1/20 maaşa oynuyormuş muhtemelen serbest kalma bedeli düşük diye maaşını abartmışlar..
Ben kalacağını düşünmüyorum beyernde üst düzey takımların da uğraşacağıni sanmam öyle uçuk bir maaş mümkün değil ..

9.2 burut diyor burada. Bonservis ve maas dusunulunce cok zor. Kiralik alirsak da cok garip olur.

Etimle kemiğimle nefret etti yav gelmesin it herif istemiyorum zaten 1 aydır falan. Pezevenkle nerdeyse 4 aydır iletişim halindeyiz.
Ne zıkkım yiyorsa yesin, zaten ilgimiz olduğunu da sanmıyorum artık. Son görüşmeyi de bunlar istemiş bizimkiler gel anlat demiştir muhtemelen.

İstemiyoruz kardeşim taraftar olarak da kulüp olarak da seni istemiyoruz. Uza.
Dün bende yazmıştım gelirse iyi veya kötü oynasın farketmez her maç söveceğim dedim. Uyuz oldum ıte

Twitteri silin, mental olarak cok faydasina goreceksininz.
kesinlikle öyle uzun zamandır silmiştim, 2 gün önce transfer duyumları için indirdim, 2 gündür sinir oldum, fblilerin saçma lafları, fb-gs kavgası,yok antin kuntin grupların ayrıkı düşünceleri, cidden twitter bir zehir,sürekli olumsuz şeyler var,eğlenceli şey yok gibi bi şey,bu bilimsel bi şey zaten,onları göre göre insanın da modu düşüyor,karamsar bir insan oluyorsun, ben dünyanın en hayat neşeli insanlarından biriyidim ne zaman twittera girdim tamamen pesimist karamsar birine döndüm, uzun zamandır silmiştim dedim ya o zaman ne kadar huzurluydum,2 gündür yine ne hale geldim tekrar silicem gibi görünüyor,twitter gençleri böyle karamsar sinirli yapıyor zaten payı büyük.

Bana bu Metin Öztürk feci halde truva atı vibe’ı veriyor. Sözünün eri bir adam değil

Tweetleri silmiş neden bilmiyorum yukarıda attım sadece 4 tweet gözüküyor.
Parades'le ilgili kaç twit attı ki? Zaten fazla twit atmıyor oyuncu ile ilgili. İlgi var olduğunda bir de transfer olup olmadığında yazıyor, bittikten sonra daha çok yazıyor asıl.

kimse gelmezse benim için yıkım olmaz

kadro lig için yeterli.

avrupa için de kralını alsak dahi cl grubundan çıkmak büyük oranda şansa bağlı olacak.

kesinlikle öyle uzun zamandır silmiştim, 2 gün önce transfer duyumları için indirdim, 2 gündür sinir oldum, fblilerin saçma lafları, fb-gs kavgası,yok antin kuntin grupların ayrıkı düşünceleri, cidden twitter bir zehir,sürekli olumsuz şeyler var,eğlenceli şey yok gibi bi şey,bu bilimsel bi şey zaten,onları göre göre insanın da modu düşüyor,karamsar bir insan oluyorsun, ben dünyanın en hayat neşeli insanlarından biriyidim ne zaman twittera girdim tamamen pesimist karamsar birine döndüm, uzun zamandır silmiştim dedim ya o zaman ne kadar huzurluydum,2 gündür yine ne hale geldim tekrar silicem gibi görünüyor,twitter gençleri böyle karamsar sinirli yapıyor zaten payı büyük.

Twitter ciddi olarak, gundeki enerjine komple bitiriyor, cunku surekli acaba kap geldimi acaba yeni duyum geldimi diye, saatlerce bakiyorsun.

Ergenlerin kavgalari birden, yok biz calim attik, yok atmadik. Turk spor medyasi zaten olmus aglayani kalmis, eski ntv spordan eseri kalmamis. Kara mizahlar, ana avrat kufur etmeler, vesaire vesaire.

Hayatta futboldan onemli seyler de var, unutmamak lazim bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt