Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.655
- 35.527
- 3.758
Ne dombele ne FRED 10 + rakamlar edecek adamlar değil ve tabi kol gibi maaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guendouziyi biz 2-3 gündür sıkça yazıyor çiziyoruz da ilgimiz var mı? acaba diğer isimler güvenilir ,güvensiz birileri tarafından yazıldı yine ama bunun şu şekil olma ihtimali fazla;Bir şey diyim mi Guendouzi manyak oyuncu gelirse tarihimizin en iyi orta sahası olması ihtimali bile var ona rağmen çift pivotta Torreira ile oynatmak biraz gözümü korkutuyor
Arsenal zamanında bu ikisiyle önlerinde Özil ile 4-2-3-1'i çok deneyip bir türlü tutturamamıştı. Tabii o zamanlar Xhaka da denkleme dahil edilmeye çalışılıyordu (bazen sol bekten) ama oyun bir türlü oturmamıştı
Ayrıca Guendouzi o takımdan çok kötü ayrıldı gerçi Torreira da o şekilde ayrıldı ama kavgalı olma ihtimalleri de var
7.9 brutmus 4.2 falan oluyor net..Bu paraları alması çok zor tekrar bayernin toplamda 3 merkez orta sahasi varken sans bulamadı şimdi 2 kişi daha ekliyorlar merkeze.. 21 yaşında erken emeklilik yaşamak istiyorsa tabi bilemiyorum..Bu herif Ajaxta 1/20 maaşa oynuyormuş muhtemelen serbest kalma bedeli düşük diye maaşını abartmışlar..
Ben kalacağını düşünmüyorum beyernde üst düzey takımların da uğraşacağıni sanmam öyle uçuk bir maaş mümkün değil ..
Dün bende yazmıştım gelirse iyi veya kötü oynasın farketmez her maç söveceğim dedim. Uyuz oldum ıteEtimle kemiğimle nefret etti yav gelmesin it herif istemiyorum zaten 1 aydır falan. Pezevenkle nerdeyse 4 aydır iletişim halindeyiz.
Ne zıkkım yiyorsa yesin, zaten ilgimiz olduğunu da sanmıyorum artık. Son görüşmeyi de bunlar istemiş bizimkiler gel anlat demiştir muhtemelen.
İstemiyoruz kardeşim taraftar olarak da kulüp olarak da seni istemiyoruz. Uza.
rdp gelecekFofana gelecek beyler.
Raads.
derhal burayı terk et kardeşimGsliyim
Orta okulda GS çok kötü iken bir ara bjkli olmuştum
kesinlikle öyle uzun zamandır silmiştim, 2 gün önce transfer duyumları için indirdim, 2 gündür sinir oldum, fblilerin saçma lafları, fb-gs kavgası,yok antin kuntin grupların ayrıkı düşünceleri, cidden twitter bir zehir,sürekli olumsuz şeyler var,eğlenceli şey yok gibi bi şey,bu bilimsel bi şey zaten,onları göre göre insanın da modu düşüyor,karamsar bir insan oluyorsun, ben dünyanın en hayat neşeli insanlarından biriyidim ne zaman twittera girdim tamamen pesimist karamsar birine döndüm, uzun zamandır silmiştim dedim ya o zaman ne kadar huzurluydum,2 gündür yine ne hale geldim tekrar silicem gibi görünüyor,twitter gençleri böyle karamsar sinirli yapıyor zaten payı büyük.Twitteri silin, mental olarak cok faydasina goreceksininz.
Parades'le ilgili kaç twit attı ki? Zaten fazla twit atmıyor oyuncu ile ilgili. İlgi var olduğunda bir de transfer olup olmadığında yazıyor, bittikten sonra daha çok yazıyor asıl.Tweetleri silmiş neden bilmiyorum yukarıda attım sadece 4 tweet gözüküyor.
kesinlikle öyle uzun zamandır silmiştim, 2 gün önce transfer duyumları için indirdim, 2 gündür sinir oldum, fblilerin saçma lafları, fb-gs kavgası,yok antin kuntin grupların ayrıkı düşünceleri, cidden twitter bir zehir,sürekli olumsuz şeyler var,eğlenceli şey yok gibi bi şey,bu bilimsel bi şey zaten,onları göre göre insanın da modu düşüyor,karamsar bir insan oluyorsun, ben dünyanın en hayat neşeli insanlarından biriyidim ne zaman twittera girdim tamamen pesimist karamsar birine döndüm, uzun zamandır silmiştim dedim ya o zaman ne kadar huzurluydum,2 gündür yine ne hale geldim tekrar silicem gibi görünüyor,twitter gençleri böyle karamsar sinirli yapıyor zaten payı büyük.
İşte gerçek cimbom neferi siraçhan'ı bile izliyor bende zaha golleri izlemeye gidiyorum.Neyse azcık Sıraçhan Nas skills izleyeyim.
Kim mesela Icardi seviyesi?