Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb paredesi de alirsa komedi ya

Herifler ortasaha 2lisini sirf calim diye bagrinmak icin olusturdu uyumlu mu uyumsuz mu zerre umurlarinda degil

Hademe ismaile de hayatta sormamislardir :asd:

Mutlu yıllar @Murat Ünsal

happy-birthday-happy-birthday-shark.gif

Fb paredesi de alirsa komedi ya

Herifler ortasaha 2lisini sirf calim diye bagrinmak icin olusturdu uyumlu mu uyumsuz mu zerre umurlarinda degil

Hademe ismaile de hayatta sormamislardir :asd:
Parades fred ikilisi geçen seneki olivera torrera ikilisine benzer olur ama 1-2 tık düşük olur bi halta yatamaz

Dominguez şartlar oluşursa olabilecek bir transfer ama muhtemelen 15 bandından inmiyorlar, son senesi olması avantaj.

Gerçi adamı da tanımıyorum.

Torreira’yı 6 ya , Zaniolo yu 15 e , İcardi yi 10 a almış bir adamın çıkıp Fred için 15 vermesi beklenemezdi zaten

Erden başkan 15 e prime dönemini yaşayan elit epl orta saha getirir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
erden e inanılmaz güveniyorum ya. devre arası zaniolo hamlesiyle herkes noluyo falan demiştir. devre arasındasın kadro dısı kalmıs bir oyuncuya 15m basıyoruz. hazır değil biz sampiyonluga gidiyoruz. katkı verir mi sampiyonluk kacar mı düşünceleri olusmustur herkeste. öyle bi transfer ki azaniolonun çok bir sey verememesine karsın 30lar konusuluyor simdi. bu arada ben kendini gösterebildiğini düşünmüyorum zaniolonun.

o yüzden erden baskana güvenelim. hep beklenilenden iyi oyuncuları, beklenilen fiyatlardan aşağıya getirdi. konustugumuz isimler, gelenler vs inanılmaz. takım olarak en değerli dönemimizi yaşıyoruz tarihimizin. hepsi de dönüşü olabilecek oyuncular. her oyuncuya sahip çıkıp değersizleştirmemek lazım.

nası taraftar a ismini çok istediğini belli edince transfer uzuyor daha fazla paralar istiyorlar ya menajerler, tam tersinde de elimizdeki topcuları değersizleştirdiğimizde fiyat kırıyorlar. düz mantık bu aslında. buna göre davranmalı.

her bölgeye 50m lik topcularda getirsen bir senkrron yoksa aralarında bir boka yaramıyor. bu futbolun gerçeği. 11 tane adamın uyumlu bir sekilde 90dk kopmadan çaloışmasıyla geliyor galibiyetler, sonraısnda kupalar.

o yüzden menajer oyunlarına gelmeden akıllı davranmak lazım. parayı bastıktran sonra alamayacağın topcu yok taraftar da ister. ama aradaki 2 3m lik fark bile tr liginden kazanamayacağın kadar değerli paralar.

ligde galibiyet primi 80bin avro. hani bir maç gaza gelsen oyunculara prim dağıtsan tüm sezon galibiyet primlerini tek macta topculara dağıtıyon.

sevgiler
günaydinlar

Futbola doyacagimiz birkac hafta olacak
Bugün ekibimiz
Yarin fb
Ptesi beştaş
Salı ekibimiz avrupa
Carsamba city sevilla süper kupa finali
Persembe fb avrupa
Cuma free
Ctesi ekibimiz vs ts
Pazar beştaş
Ptesi fb
Salı muhtemel molde macimiz
Carsamba free
Persembe fb avrupa

Döngü böyle devam ediyor
Yoğun 1 ay olacak

Bu arada bir dipnot eklemek isterim

Millet Kerem Demirbay'ı unutuyor

Ama bence çok iş yapacak Kerem

Orta sahaya bir tek Fofana tarzı bir hamle bile yeterli olabilir

Torreira - Fofana - Kerem D.

Gibi bir 3'lü görebiliriz

Bakalım zamanla göreceğiz inşallah

Açıkça ben umutluyum kendisinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt