Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.170
- 95.232
- 4.978
Sıraçhan kap gelmedi. çalım mı acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parades fred ikilisi geçen seneki olivera torrera ikilisine benzer olur ama 1-2 tık düşük olur bi halta yatamazFb paredesi de alirsa komedi ya
Herifler ortasaha 2lisini sirf calim diye bagrinmak icin olusturdu uyumlu mu uyumsuz mu zerre umurlarinda degil
Hademe ismaile de hayatta sormamislardir![]()
Dominguez için 13 istiyorlar diyorlar yaşı gereği bu tarz transferler daha mantıklı bize
Bize kaç olurDominguez için 13 istiyorlar diyorlar yaşı gereği bu tarz transferler daha mantıklı bize
En başından beri diyorumDominguez için 13 istiyorlar diyorlar yaşı gereği bu tarz transferler daha mantıklı bize
25 yaşında ve Arjantin milli oyuncusuna hiç düşünmeden 10+3 teklif edeceksin. Son senesi kontratında zaten.Bize kaç olur
Basında çıkan haberler o yönde idiParadesin derdi para değil ki iyi takım derdinde.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaniolo gidiyorsa öyle bir elemana böyle bir bonservis müthiş olur25 yaşında ve Arjantin milli oyuncusuna hiç düşünmeden 10+3 teklif edeceksin. Son senesi kontratında zaten.
erden e inanılmaz güveniyorum ya. devre arası zaniolo hamlesiyle herkes noluyo falan demiştir. devre arasındasın kadro dısı kalmıs bir oyuncuya 15m basıyoruz. hazır değil biz sampiyonluga gidiyoruz. katkı verir mi sampiyonluk kacar mı düşünceleri olusmustur herkeste. öyle bi transfer ki azaniolonun çok bir sey verememesine karsın 30lar konusuluyor simdi. bu arada ben kendini gösterebildiğini düşünmüyorum zaniolonun.Torreira’yı 6 ya , Zaniolo yu 15 e , İcardi yi 10 a almış bir adamın çıkıp Fred için 15 vermesi beklenemezdi zaten
Erden başkan 15 e prime dönemini yaşayan elit epl orta saha getirir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi