- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
30 yaşındaki Fred için bizim vereceğimiz max bonservis 5-6yı geçmezdi, enayiler bir sürü para bayıldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azalacaktır birazdan41 kişi de beğenmiş. Toplululugumuz hakkında fikir veren bir veri.
Transfer yasagiTransfer cezası dediğin ne?
febeden sanane sen bejekeye baksanaArdından
Zaniolo fbde 2m kiralama 9m opsiyon
Abartmayalim Melo hoplatir fernandoyu.Kepaze değil de oyun zekası yüksek olmayan biriydi diyelim. Bizdeki ilk döneminde, TR lig tarihinin gördüğü en iyi DM olan Fernando ile birlikte oynama şansına sahip olduğunu görmezden gelenler var. Mevcut takımın en öncelikli ihtiyacı Fernando tipinde bir oyuncudur; hız ve girişkenlik için Torreira canavarımız var zaten ve Hoca merkezi iki kişiyle tutuyor...
Oyuncu kaydetmeme cezası verilebiliyor ya da kadro sınırı. Transfer cezası göremiyorum.Transfer yasagi
ET:
FFP’de sorun yaşamamamız lazım. Sonuç olarak transfer yasağı alıyorsunuz ve iyi oyuncuların sizde olmasının bir anlamı olmuyor. Icardi’de artık belli aşama kaydettik. İnşallah bizim son limit rakamlarımıza gelirse realize olabilir."
Roma eski takımı adamın. Kariyerinin çoğu orda geçti. Geçen sene de Italya'da oynadı, düzenini bozmak istememesi normal.İtalya liginin gol kralı bizde, İtalya'nın wonderkidi bizde, Paredes 2 aydır İtalya'dan teklif kovalıyor. Ne İtalya sevdasıymış yav. Git de Belotti gibi gör ananın vesikalığınıNeyse konu netleştiyse en azından yolumuza bakarız dert değil.
1 maç oynayıp içinden geçer elbette 5 maç yatarken ama bizim ekonominin. Klopp kalacak dedi zatenBizim ligin içinden geçecek bir 8 diye tahmin ediyorum
Bir Dembele yüzünden beni linçleyenlere müstehak desem katılır mısın ahbert?olm hala soru fln soruyonuz ya
Kitabın ortasndan konuşuyorsun. Juventus FFP'ye takıldı sonra döndü uzlaşma imzaladı yani ortada bi anlaşma vardı ama yıl sonunda baktılar ki bu kulüp anlaşmaya uymadı ihlal etti cezayı kestiler.Juventusun avrupa dan men edilme sebeplerinden birisi al sat dengesi? Sponsorluk ve SL gelirlerinin bu kadar yüksek olan bir takim böyle bir ceza aliyorsa Bizim de sikinti yasama ihtimalimiz bulunuyor. Juventus da gözetim altında değildi mesela beklenmedik bir karar oldu.
Fofana hayırlı olsun diyelim rengimİtalya liginin gol kralı bizde, İtalya'nın wonderkidi bizde, Paredes 2 aydır İtalya'dan teklif kovalıyor. Ne İtalya sevdasıymış yav. Git de Belotti gibi gör ananın vesikalığınıNeyse konu netleştiyse en azından yolumuza bakarız dert değil.
Bilmiyorum Abi aciklama Erden Timurun. Gecen ay yaptigi bir aciklama.Oyuncu kaydetmeme cezası verilebiliyor ya da kadro sınırı. Transfer cezası göremiyorum.
- Reprimand
- Fines
- Points deduction
- Withholding of revenue from a UEFA competition
- Prohibition to register new players for UEFA competitions
- Restrictions on how many players a club can register for UEFA competitions
- Disqualification from a competition in progress
- Exclusion from future competitions