Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 yaşındaki Fred için bizim vereceğimiz max bonservis 5-6yı geçmezdi, enayiler bir sürü para bayıldı.

Transfer cezası dediğin ne?
Transfer yasagi

ET:
FFP’de sorun yaşamamamız lazım. Sonuç olarak transfer yasağı alıyorsunuz ve iyi oyuncuların sizde olmasının bir anlamı olmuyor. Icardi’de artık belli aşama kaydettik. İnşallah bizim son limit rakamlarımıza gelirse realize olabilir."

İtalya liginin gol kralı bizde, İtalya'nın wonderkidi bizde, Paredes 2 aydır İtalya'dan teklif kovalıyor. Ne İtalya sevdasıymış yav. Git de Belotti gibi gör ananın vesikalığını :D Neyse konu netleştiyse en azından yolumuza bakarız dert değil.

Var hakemi Hakan Ceylan olmuş. Başladılar yine kadrolu Fb liyi vermişler bize.

Kepaze değil de oyun zekası yüksek olmayan biriydi diyelim. Bizdeki ilk döneminde, TR lig tarihinin gördüğü en iyi DM olan Fernando ile birlikte oynama şansına sahip olduğunu görmezden gelenler var. Mevcut takımın en öncelikli ihtiyacı Fernando tipinde bir oyuncudur; hız ve girişkenlik için Torreira canavarımız var zaten ve Hoca merkezi iki kişiyle tutuyor...
Abartmayalim Melo hoplatir fernandoyu.

Senede 20-25 maca anca cikabilen fernandoyu bu kadar abartmanin anlami yok bence. Torreiranin sadece 2. Devredeki performansi bile fernandonun 2 senelik performansini katlar. Fernando tipi adama ihtiyacimiz oldugunu dusunmuyorum

Transfer yasagi

ET:
FFP’de sorun yaşamamamız lazım. Sonuç olarak transfer yasağı alıyorsunuz ve iyi oyuncuların sizde olmasının bir anlamı olmuyor. Icardi’de artık belli aşama kaydettik. İnşallah bizim son limit rakamlarımıza gelirse realize olabilir."
Oyuncu kaydetmeme cezası verilebiliyor ya da kadro sınırı. Transfer cezası göremiyorum.

• Reprimand
  • Fines
  • Points deduction
  • Withholding of revenue from a UEFA competition
  • Prohibition to register new players for UEFA competitions
  • Restrictions on how many players a club can register for UEFA competitions
  • Disqualification from a competition in progress
  • Exclusion from future competitions

İtalya liginin gol kralı bizde, İtalya'nın wonderkidi bizde, Paredes 2 aydır İtalya'dan teklif kovalıyor. Ne İtalya sevdasıymış yav. Git de Belotti gibi gör ananın vesikalığını :D Neyse konu netleştiyse en azından yolumuza bakarız dert değil.
Roma eski takımı adamın. Kariyerinin çoğu orda geçti. Geçen sene de Italya'da oynadı, düzenini bozmak istememesi normal.

Juventus sirf transfer harcamasindan ceza almamistir yav. Gecen sene 2,5 milyon kar, ondan önceki iki sene toplam 120 milyon civari zarar yapmislar. Ayni üc senelik dönemde adamlar 650 milyon zarar mi ne yapmisti diye okudum. Son üc sene hep 200 den fazla zarar yapmis olmalilar

tarihimizin en iyi geçen transfer dönemlerinden biri bile karın ağrıtan bi hale gelebiliyor iletişimsizlik maalesef Galatasarayın en büyük sorunlarından biridir orta saha ve zaniolo süreçleriyle ilgili çıkıp bi açıklama yapılsa bu kaos oluşmaz akşam Allah korusun bi puan kaybı olsa millet hurra girecek yönetime hocaya bunların önüne geçilmeli

Juventusun avrupa dan men edilme sebeplerinden birisi al sat dengesi? Sponsorluk ve SL gelirlerinin bu kadar yüksek olan bir takim böyle bir ceza aliyorsa Bizim de sikinti yasama ihtimalimiz bulunuyor. Juventus da gözetim altında değildi mesela beklenmedik bir karar oldu.
Kitabın ortasndan konuşuyorsun. Juventus FFP'ye takıldı sonra döndü uzlaşma imzaladı yani ortada bi anlaşma vardı ama yıl sonunda baktılar ki bu kulüp anlaşmaya uymadı ihlal etti cezayı kestiler.
Ayrıca Juventus iyi bir örnek değil Prisma soruşturmasını takiben UEFA bunları daha detaylı incelemeye aldı. Olay al sat dengesi değildi kulübün mali dengeyidi.

Fofana hayırlı olsun diyelim rengim

Oyuncu kaydetmeme cezası verilebiliyor ya da kadro sınırı. Transfer cezası göremiyorum.

• Reprimand
  • Fines
  • Points deduction
  • Withholding of revenue from a UEFA competition
  • Prohibition to register new players for UEFA competitions
  • Restrictions on how many players a club can register for UEFA competitions
  • Disqualification from a competition in progress
  • Exclusion from future competitions
Bilmiyorum Abi aciklama Erden Timurun. Gecen ay yaptigi bir aciklama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt