Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli ki Zaniolo oynamak istemiyor. Bunu basina aciklayip futbolcuyu yem yapip Gomiste yaptiklari hatayi yapmiyorlar. Zira satis olmaz ise ayni futbolcu oynayacak. Bunun onunu kapamiyorlar.
Zaniolo profesyonelligi sakat bir futbolcu. Bu zaten biliniyor.

Hersey basina aciklanmaz.
Babası ve kendisi açıklamıştı burada mutluyum CL oynayacağım diye. Ben gitmek istediğini düşünmüyorum.

İyi topçu niye bu kadar mutlusunuz fbye gitti diye anlamıyorum

bize gelmeyen her topçu çöptür, kazıktır.

Bunu henüz anlamamış olman beni üzüyor

yoksa sen objektif taraftar mısın?

hiç sevmeyiz, barındırmayız aramızda

Böyle yüzlerce uydurma haber çıkıyor. Doğruluk payı olsa bile 300-500 bin filandır gelen teklif. Kendi işinde bunca başarılı icraat yapmış Erden Bey' in 5-10 milyonluk teklifi reddetmesine imkan-ihtimal var mı?..

Ciddi teklif olsa, söyle bize 6-7 bonservis, Morutana 4-5 maas, Morutanin simdiye kada coktan türbanli Salam Alaikum Al bilmem ne fans videosu düserdi.

Kitabın ortasndan konuşuyorsun. Juventus FFP'ye takıldı sonra döndü uzlaşma imzaladı yani ortada bi anlaşma vardı ama yıl sonunda baktılar ki bu kulüp anlaşmaya uymadı ihlal etti cezayı kestiler.
Ayrıca Juventus iyi bir örnek değil Prisma soruşturmasını takiben UEFA bunları daha detaylı incelemeye aldı. Olay al sat dengesi değildi kulübün mali dengeyidi.
Juventus örnegi su yönden biraz sacma oldu FFP gözetim altında olma durumları vardı evet ama FFP bu yıl Financial Sustainability oldu. Yeni kurallar söyle:

Accordingly, the clubs may not spend more than 70 percent of their income on transfers, salaries and consultant fees. However, there will be no upper salary limit, as demanded by many.

Bizim su an bir sezonki Ana sponsor gelirlerinden elde ettigimiz rakam
Yaklasik 14 milyon euro ya tekamül ediyor. Daha ŞL gelirlerin kesin değil. Transfer de 13 milyon eksidesin ki Burda Icardi nin ödeme planini da çeksen %70lik bir durum yok. Sınırda bile olabiliriz emin değilim ama daha farklı gelir kaynakları elde etmezsen sıkıntı yaşarsın.

Evet kitabın ortasından okudum çünkü real durum bu. Beğensen de beğenmesem de gelir elde etmelisin.

şahsım adına fredi istemedim ndombele ve profil olarak uysa da karakterinden dolayı paredesi istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt