Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.435
- 34.371
- 2.478
Uzun toplari ve top calmalari iyi gibi
Ama topla alip gidene benzemiyo, temposuda pek anlasilmiyor. Aradigimiz orta sahaya uyar mi bu özellikler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüpler ztn on defa batmamislarEn sevdiğim taraftar grubu olduğunu belirtmek isterim
Jesus çok iyi hoca lem
fener bizi tokatlar lem
diyen tayfa ahkam mı kesiyor?
Neyse iyi bari araya bizim maçlardan sonra hakiki bir mac daha ekleyebilmissin city sevilla ile buda bir seyFutbola doyacagimiz birkac hafta olacak
Bugün ekibimiz
Yarin fb
Ptesi beştaş
Salı ekibimiz avrupa
Carsamba city sevilla süper kupa finali
Persembe fb avrupa
Cuma free
Ctesi ekibimiz vs ts
Pazar beştaş
Ptesi fb
Salı muhtemel molde macimiz
Carsamba free
Persembe fb avrupa
…
…
Döngü böyle devam ediyor
Yoğun 1 ay olacak
Yıl sonunda şampiyon olduk ama bla bla olurFred cok iyi topcu lem
Fener bizi tokatlar leme dönmüşler.
Okan Hocam bunları döve döve GSli yapacak.
Mady camara tam o adam ndiayenin ayağı düzgün hali gibi parada ederTorreira varken ben Paredesi bir türlü orta sahaya konumlandıramıyorum. Gedson bize ilaç olacak adamda Belmas sağolsun adam elimişzden kaçtı. Orta sahaya dinamizm katacak dikine yardıracak adam bize lazım olan mevcut kadroda
Gravenbergh aradığımız profil Paredeste ısrar etmenin anlamı yok.
Niye orta saha leşken Etebo aldın 2 sene önce pekiKulüpler ztn on defa batmamislar
On defa vergi yapılandırmasına gitmemisler
Döviz borçları TL'ye cevrilmemis defalarca
Düşük faizli kredi almamışlar
He kardeşim aynen batacaklar bitecekler
Sadece burcu hanima olan bir durum olmamasi sevindirici.Zaha'yı ekibimizde izleyecek olmak beni azdırıyor.
kanki kadro karşılaştırması yapalım, katılmadıklarını söyleJesus çok iyi hoca lem
fener bizi tokatlar lem
diyen tayfa ahkam mı kesiyor?
Kompleksli değilim Allah'a şükür kaç defa kendimle dalga geçtim Pedro da. Fred için en ufak yangın yapmamama rağmen senin böyle atlamanın sebebi nedir onu anlat once
Napıp ne edilmeli bu yanlıştan dönülmeli zaniolo bu takım için Avrupa maçlarında icardi kadar önemli bir oyuncu ve en önemlisi zaniolo yu istemeyen sıradanlaştıran rashica ile kıyaslayab futbol cahilleri forumdan banlanmalı kaç gündür bu cahillerin yorumlarını görmeyim diye foruma girmiyorum nereniz ile izliyorsunuz kardeşim siz bu futbolu zaniolo fiziğinde dripling üzeri şut atan oyun görüşü olan kaç oyuncu tanıyorsunuz dünyada ? Gidin voleybol izleyin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi