Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimden ziyade Okan Buruk işi gibi
Ben Okan hocamin istemedigine inanmıyorum.Biz her daim bu şekilde başarılı olmuş bir takımız.2 hucumcu orta saha oyuncusu ile folluga dondugumuz aşikar.her maç ayrı bir varyasyonuni görüyoruz.Jokey kulübü rezil etti.Hicmi uzulmediler.Tum maç pres yaparsın bu defoyu kapatirsin tamam anlarım.Oda yok.

Boey asisti güzel oldu artık ait olduğu ilk 11'i bırakmasın sonraki satışlara referans olsun.

Ben Okan hocamin istemedigine inanmıyorum.Biz her daim bu şekilde başarılı olmuş bir takımız.2 hucumcu orta saha oyuncusu ile folluga dondugumuz aşikar.her maç ayrı bir varyasyonuni görüyoruz.Jokey kulübü rezil etti.Hicmi uzulmediler.Tum maç pres yaparsın bu defoyu kapatirsin tamam anlarım.Oda yok.
O zaman 18 milyona niye onay verdi?

Napoli'nin orta sahasında kim var? Slovak Torreira + Anguissa bir de Italyan vardı. Sanchez Anguissa takası ⏳

jakobs,lyon musabakasinda man of the match olmus

biraz bakindim de herifin tarzi osmanwolde ye hayli benziyor

Ekli dosyalar

• IMG_1695.webp
    IMG_1695.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 32
Orhan uluca Kaan boeyden daha iyi hücum beki diyordu 😂

Buna dair hiçbir veri yok. Sara' yı hangi rolde oynattığı ortada; orijinal DM istedi de 18 milyona yönetim bunu aldı diye mi düşünüyorsun?

Hocanın garip fantezileri var. Dörtlü savunma için üçlü savunma beklerini alır, onlar üzerinden hücumda verimlilik de sağlayamaz; üçlü forvete uygun forvet özellikli kanat oyuncuları alır, işin içinden çıkamaz. Torreira' yı 8 rolünde oynatır, yanına transfer ettirmek istediği oyuncuların tamamı 8-8,5-10 tandanslı oyunculardır, içlerinden Sara alınmıştır. Eldeki oyuncularla gayet iyi pas futbolu oynayabilecekken, orta sahayı by-pass eden uzun topla çıkma garabeti vs vs. En başından beri çok güvenen biri olarak, benim bile güvenimi fena halde sarsmış durumda kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt