Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köhnün ilk a.gücü maçı performansını hatırlayan var mı

Solbekimizi bulduk demiştik baya iyiydi

Ne oldu da bu adam bomboşken kafa topunu rakibe atan,kanadını otoban yaptıran,top süremeyen,her şutta topu stadın dışına diken,arkasını madene çevirten,tüm rakiplerin ordan gelmek için plan yaptığı ve bunların sonucunda da nefret ettiğimiz noktaya geldi

Nasıl
Ben ilk inönüdeki bjk maçında ciddi şüpheye düşmeye başlamıştım valla. O maç da ilk maçları arasında sayılabilir.

Rashica kanatta bomboş gelirken bizimki ceza sahası içinde stoper gibi bekliyordu. Sonra artık hoca mı uyardı kim uyardıysa düzeltmişti.

Evet şampiyonluk maçından esintiler;

Şampiyonluğun kırılma anı bu maçtı, karagümrük maçı falan değil.
Kasimpasa forması giymiş fenerbahçe ile oynadık stadda fener taraftarı vardı fener için mücadele ettiler.
Sürekli fetö tezahüratı yapıldı yalı çocuğu bütün pisliğini kusmuştu bu macta

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi şampiyonlar ligi ön elemesi öncesi transfer yapılmamasını kısmen anlıyorum da oyuncu göndermeyi nasıl yapamıyorlar takımda temizlik mutlak suretle yapılmali.

Bu adamın Türkiye'de önemli bir konuma gelmesi de tüm halkın ayıbıdır. Başarısızlıktan nevri dönmüş bir kulüp gene aynı mantıksız savurgan iştahla oraya buraya saldırıyor.Ekli dosyayı görüntüle 258371

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam bir şerefsiz bu.
Toplum olarak her geçen gün öyle ahlak sorunları yaşıyoruzki bunun gibi sinsi beş para etmez adamları başımıza padişah yaptılar.
Çevresinde öyle yalaka biatcı adamlar varki her bku biliyorum havasında.Sanki dünyayı bu yaratmış.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Salih Özcan ne kupa macinda, ne Frankfurt macinda kadroya alinmis. 2 sene sözlesmesi var ve 4,5 milyon brüt maasi. Dortmund belki sutlamayi ister.

Tam bizimkilerin yapacagi transferden olabilir.

Ya bu Boluspor transfer şikelerinin öznesi olan ve büyük şikecilerle derin bağlantıları olan kulüp değil mi? Kaan Arslan'ı bonservissiz verdik, Eren Aydın ve Siraçhan Nas'ı da bedelsiz kiralıyoruz. Yönetimleri tamamen değişmediyse büyük skandal. Karagümrük'e de bedava oyuncu verdik bu sene, C. Ergün mü çıkacak bunların altından?

Salih Özcan ne kupa macinda, ne Frankfurt macinda kadroya alinmis. 2 sene sözlesmesi var ve 4,5 milyon brüt maasi. Dortmund belki sutlamayi ister.

Tam bizimkilerin yapacagi transferden olabilir.
ondaki sıkıntı zaten yüksek maaş talebi olması değil miydi yav zaten ? 3-3.5tan aşağı konuşulmuyordu sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt