Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2019 dan beri 286 mesajık atmışsınn bugün ise keyiflerin yerinde maşallah diyelim miii
2010 lu senelerinden beri yani 13 14 senedir forumu aralıksız takip ederim bundan önce de hesabım vardı çoğu zaman mesaj atmam sen mesaj atıyorsun da noluyor ben sadece transfer dönemlerinde yada çok anormal maçlardan sonra yazıyorum boş yapma daha fazla artık sus

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_3763.webp

Okac hoca gönderilmeli, olmuyor malesef

4-2-3-1 dan vazgecmiyor, eldeki malzemeye göre sistem oynatmiyor, onu birak sistem taktik vs yok ki bizim uzun zamandir ne oynadimizi cözemedim
bence bunu demek için erkende - hcanın bir an önce konsentre olup takımı toplaması lazım .

saçmasapan saha dışı salaklıklar yüzünden takımın ipini kaçırmak üzere.

Sn. Süheyl Batum seçilse idi Ünal Aysal aşağıdaki kadroyu kurmuştu şimdiye

Muslera
Davinson Van Dijk Alaba
Barış Fofana Torreira Rabiot Zinchenko
Dybala Icardi​
Erden Timur o zaman net olup kimsen ekibinde kesinlikle olmayacağım deseydi Süheul ve aysalın bi şansı olabilirdi çünkü çoğu kişi ve taraftar Erden devam eder yeaa dursunla kafasındaydı. Bu hale bırakıp gitmesine kızgınım.

Eşşeği bağlasan ilk 3e girer zaten
Soru ilk üçe girer miyiz değildi ki. Eşşeği bağlasan ilk üçe gireceğini ben de biliyorum yoksa
Erden Timur o zaman net olup kimsen ekibinde kesinlikle olmayacağım deseydi Süheul ve aysalın bi şansı olabilirdi çünkü çoğu kişi ve taraftar Erden devam eder yeaa dursunla kafasındaydı. Bu hale bırakıp gitmesine kızgınım.
Çoğu taraftarı bilemeyeceğim rtaş ama biz burada Erden Timur'un açıklamalarının bir daha asla Dursun Özbek'le çalışmayacağını ima ettiğini Bilal'e anlatır gibi izah etmiştik taa sürecin en başında

2010 lu senelerinden beri yani 13 14 senedir forumu aralıksız takip ederim bundan önce de hesabım vardı çoğu zaman mesaj atmam sen mesaj atıyorsun da noluyor ben sadece transfer dönemlerinde yada çok anormal maçlardan sonra yazıyorum boş yapma daha fazla artık sus

Üslubunuz çok yanlış Tarkan bey

konuna gel ceza yemek istemiyorumm

alper admin sana özel konu açtıı talat can

CL yaparsak biz hangi Gurboyu kimi kadro disi birakacagiz?

14 yabanci + 4 yerine 3 altyapidan oyuncu + 4 ülkeden gelismis adam eklersek, 3 gurbo kontenjani kaliyor. 25 lik kadro 1 eksik altyapidan oyuncu bildirdin diye 24e düsüyor. O zaman 1 gurbo kesik yemeli.

Siz kimi kadroya almazdiniz? Berkani almazsan herhalde yine gitmeyi isteyebilir. Günay yerine acaba baska Türkiye'de gelismis kaleci mi alsaydik?

bence bunu demek için erkende - hcanın bir an önce konsentre olup takımı toplaması lazım .

saçmasağan saha dışı salaklıklar yüzünden takımın ipini kaçırmak üzere.
Bence erken degil rtas, sonra cok gec kaldik diyecez. Zaha ya da yapilan mobbing akil almaz bisey. Hoca bence oyuncudanda pek anlamiyor, istedikleri topcular ortada, alip kisa süre sonra sutlamak zorunda kaliyoruz. Hoca takima monte edemedi ve ya yetersiz cikti diye.

Hocanin bir oyun görüsü, oynamak istedigi sistem ve ona göre topcu aldirmak da yok. Hepsi plansiz, ben genel olarak bir „plan/proje“ göremiyorum. Kamikaze takiliyoz hem saha disi hem saha ici.

Ha sunu da deyim, hocanin geldiginden beri macin gidisatina göre degisikler de cogu zaman berbat, daha cok geride olmayan jk macinda da bunu yine gösterdi.

Kavga varsa ben burada durmam arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt