Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha alalim yeterlidir. Sara mertens de birbirini tamamlar. Anadolu maçlarında da ikisi oynar

Bu sene ligde sonuna kadar şampiyonluk potasında oluruz şampiyonluğu detaylar belirler ve seri yakalamak lazım Avrupa içinse o kadar ümitsiz değilim şampiyonlar ligine kalırsak 2-3 transfer bekliyorum takımın toparlanmayacak bir durumu yok ama kesin başarılı oluruz da diyemiyorum oncelikle şu kaos ortamından bir cikmamz gerekiyor ve Kerem Zaha olaylari netlik kazanması lazım.Sampiyonlar ligine gidemezsek o zaman kaos ortami daha da büyüyebilir bu asil tehlike.Suanda kadrosal değil daha çok takımın kontrolünun saglanmasi anlamında problem var.

Şu young boys macini gecelim transferler gelsin. Gidenler gitsin. Kurtulalim.

Bu takım yeter diyeni yiyelim

Yarın ilk 11 açıklanınca zaten Okan Hocanin gelecegi belli olur.
Deplasmanda çıktığı 11 ile çıkıp aynı kadro ile farklı bir oyun bekleyip elenirse yolu açık olur .
Ben ogrenmem öğretirim mantığında olursa onun da sonu aynı olur .
Ya 3 orta saha olacak yada Okan Hoca gidecek gibi olacak

İlla yerli adama gerek yok geçişte oynayabilecek 70. dakikada amaçları bitip yorulacak mal anadolu takımlarına karşı oynayacak bir tane top taşıyabilecek yerli orta saha alın olm bari.
Şu inat, açıklamalar ve tavır net olarak sezonu satmak ile eşdeğer.

İnsanlar artık doldu öyle istifa ederim defolup giderim 3 sene sonra şabanın biri beni yönetimine zaten alır diye zannediyorsunuz ama iş kötü yerlere gidecek ve sizin stadyuma girebilme ihtimaliniz kalmayacak. Tünelden önceki son çıkışınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt