- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Ligde dengimiz olduğunu düşünmüyorum benBu sene başarısız olacağımızla hala yüzleşmemiş olanlar görüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligde dengimiz olduğunu düşünmüyorum benBu sene başarısız olacağımızla hala yüzleşmemiş olanlar görüyorum.
TamamOrta saha alalim yeterlidir. Sara mertens de birbirini tamamlar. Anadolu maçlarında da ikisi oynar
Almayacağız işte mesele oOrta saha alalim yeterlidir. Sara mertens de birbirini tamamlar. Anadolu maçlarında da ikisi oynar
king adamsinderbilerde tadımız kacacak bu sene
Hala anlamıyorlar. Bu sene bjk ile Fener çekişir.Bu sene başarısız olacağımızla hala yüzleşmemiş olanlar görüyorum.
Motz nerede gördün mü hiçking adamsin
Aynı düşğnmekle beraber alacağımız 3 aç iyi oyuncu ile işler değişir ama o da imkansız olduğu için 2.lik yeter bana, cl eleme oynarız en azındanHala anlamıyorlar. Bu sene bjk ile Fener çekişir.
denemeeee!!!Hala anlamıyorlar. Bu sene bjk ile Fener çekişir.
Birtek orta saha ile olacak iş değil zaha gidecekse kanat lazım. Apo satilmali defans lazım kohn gidip sol bek lazımAlmayacağız işte mesele o
Onlar da gitmeyecek muhtemelen ama iyi bir orta saha yaralarımızı sararBirtek orta saha ile olacak iş değil zaha gidecekse kanat lazım. Apo satilmali defans lazım kohn gidip sol bek lazım
Yani 4 11 oyuncusu lazım bize
Banlimis, 29.09 kadarMotz nerede gördün mü hiç
Sergen ve murhan da yok. Bu üçü banlandığından beri hiçbir şey iyi gitmiyor.Banlimis, 29.09 kadar