- 4 Aralık 2009
- 14.129
- 10.551
- 2.498
Fener ne alaka yav. Maximin'i almadan önce teklif vermişlerdir, herhalde onu kastediyordur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takım iyice çubuk kraker paketine dönsün enfesYok mu şöyle 1.60 boyunda rüzgardan bile savrulacak zargana bir futbolcu? Kapıp gelsinler hemen
Yarın elenirsek 500.000’ni zor görür o sayaç. Yarın ki maç bütün sezonu etkileyecekGünaydın renkdaslar güzel bir hafta geçirmemizi diliyorum inşallah.Gsstore forma satış rakamı 200 000 e yaklaştı yönetim akıllı hamleler yapsa 1 milyon olması imkansız değil.Avrupada başarılı olsak çok iyi rakamlar elde edebiliriz bunun içinde transfer dönemi bitmeden eksikleri gidermemiz lazım.
Yarın elenirsek 500 u yine geçer ama bu yönetimin anlamasi gereken şey taraftar Avrupa başarısı istiyor lafta şu kadar gelir elde ettik bu kadar gelir elde ettik değil.Yarin ki maç sezonun en önemli maciYarın elenirsek 500.000’ni zor görür o sayaç. Yarın ki maç bütün sezonu etkileyecek
Gelmez. Transfer konusunda İtalya'nın en katı kulüplerinden biri. İstediğini almadan vermezler.Adamlara baksana oyuncu gitmek istese bile istedikleri bonservisi almadan salmiyorlar
Belkide ikisi de gider ancak bu gelişmeler young maçından sonra gerçekleşir bence bu transfer politikasında olumlu taraf 30 üstü futbolcularin ismi çıkmıyor 25 yaş civarı oyuncularla ilgilenmemiz iyi birşey.Jakops Lauirente gibi.Laurentine teklifi doğruysa Kerem ya da Zaha gidiyo demektir
Zahafizigi yerinde kasli ve güclü bir oyuncu aldik mi la biz hic?
sances disinda ben baska transfer hatirlamiyorum