Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.604
- 48.061
- 4.933
sek erkek batmanfizigi yerinde kasli ve güclü bir oyuncu aldik mi la biz hic?
sances disinda ben baska transfer hatirlamiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sek erkek batmanfizigi yerinde kasli ve güclü bir oyuncu aldik mi la biz hic?
sances disinda ben baska transfer hatirlamiyorum
Kamp neden gormemis?Kamp görmemis adam mi alacagiz? Hoca bunu hafta sonu getirirsek, milli arasi sonra bile Armanda daha 2-3 hafta lazim der herhalde..
Maximin öncesi istiyordu.Haber kolpa yada menajer oyunu fener bunu niye istesin.
Ya defansif bek alıp Kaan'ı zorlayacağız ortaya ya arkayı toparlayacak bir orta saha alacağız. Kerem - Zaha hala takımdayken kanat kovalamak biraz fantazi gibi reisim.Takımın orta sahası ile beklerinde ayı bağırıyor aynen çift haneye kanat alıcaz.
Mertens var. Sara 10 numara oynar, Demirbay oynar, Zorlasan Ziyech oynar bu heriflerde 10 numara fetişi bitmek bilmiyor yavSerhan Türk:’’Galatasaray sol bek transferinde sona geldi.’’
Serhan Türk:’’Kerem ve Zaha ayrılırsa bir de kanat transferi yapılacak. Galatasaray bu 2 transferle transferi kapatacak.’’
Serhan Türk:’’Fırsat 10 numara transferi düşük ihtimal görünüyor.’’
Dün gene hakeme saldırı olmuş Antalya maçında.
Mertens var. Sara 10 numara oynar, Demirbay oynar, Zorlasan Ziyech oynar bu heriflerde 10 numara fetişi bitmek bilmiyor yav
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Serhan Türk:’’Galatasaray sol bek transferinde sona geldi.’’
Serhan Türk:’’Kerem ve Zaha ayrılırsa bir de kanat transferi yapılacak. Galatasaray bu 2 transferle transferi kapatacak.’’
Sona geldi ama isim yok haSerhan Türk:’’Galatasaray sol bek transferinde sona geldi.’’