Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın orta sahası ile beklerinde ayı bağırıyor aynen çift haneye kanat alıcaz.
Ya defansif bek alıp Kaan'ı zorlayacağız ortaya ya arkayı toparlayacak bir orta saha alacağız. Kerem - Zaha hala takımdayken kanat kovalamak biraz fantazi gibi reisim.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Os alinacagini sanmiyorum.

%100 bek alinacak. Kero veya zahadan biri giderse bir de kanat alip kapatirlar.

Serhan Türk:’’Galatasaray sol bek transferinde sona geldi.’’

Serhan Türk:’’Kerem ve Zaha ayrılırsa bir de kanat transferi yapılacak. Galatasaray bu 2 transferle transferi kapatacak.’’

Serhan Türk:’’Fırsat 10 numara transferi düşük ihtimal görünüyor.’’

Orta aha işi varsa ve son güne bırakılırsa Cenker faktörü ile Juve'den Arthur Melo'yu kitlerler diye düşünüyorum

Serhan Türk:’’Kerem ve Zaha ayrılırsa bir de kanat transferi yapılacak. Galatasaray bu 2 transferle transferi kapatacak.’’

Mertens var. Sara 10 numara oynar, Demirbay oynar, Zorlasan Ziyech oynar bu heriflerde 10 numara fetişi bitmek bilmiyor yav

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bi iht kero rusyayi kabul ederse gider

Zahanin gidecegini sanmiyorum

Sezonun ilerleyen döneminde keşke stoper alınsaydı demek zorunda kalmayız umarım

Sona geldi ama isim yok ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt