Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.764
- 18.855
- 1.188
Müthis lan gaghahahahha haha atmisim bile hemen kayida alayimPosta gidip hahada verelim hakanım :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthis lan gaghahahahha haha atmisim bile hemen kayida alayimPosta gidip hahada verelim hakanım :d
bu transfere anlam vermem bizim adimiza .İyi futbolcu ama o fiyatların yanından bile geçemez. Kendisine 20 milyon€ verecek varsa hayrını görsün
Mac konusundaki postta hahamı alayım plsMüthis lan gaghahahahha haha atmisim bile hemen kayida alayim

Hani nerdeMac konusundaki postta hahamı alayım pls![]()
avrupa icerisinden ; galan ve moreno .*Sol bek haric transfer istemiyor hoca bu baz bariz belli oldu. Zaten o yuzden sol bek ariyoruz diye haberler var.
Ne yazik ki hayir. Nakit girisi icin bir yol bulduk. Tekrar bizde benim bildigim.Morutan'ı geçen sezon Ankaragücü'ne satmadık mı?
Aynen böyle düşünüyorum
@Murat Durmaz son dönemde kolpaların bitmiyor gibiCameron Puertas, Al Qadsiah'a Transfer Oldu
Saudi Pro League ekiplerinden Al-Qadsiah, Union SG'den 26 yaşındaki İspanyol orta saha Cameron Puertas'ı €15M karşılığında kadrosuna kattı.www.gscimbom.com.tr
@Vasfi Vural Bunları takip ettikten sonra Maç kadrosuna alınmamıştı.Vasfi'ye Adem Zorgane'yi izlemesi için bu Maç'ı izlemesini istemiştim.Kadrolar açıklandı ve Puertas'ı yedeğe bile almamışlardı@Murat Durmaz son dönemde kolpaların bitmiyor gibi