Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi futbolcu ama o fiyatların yanından bile geçemez. Kendisine 20 milyon€ verecek varsa hayrını görsün
bu transfere anlam vermem bizim adimiza .
hele o ucretlere cikmak icin *elzem bir bolge olmasi gerekir oynadigi yer.

sassuolo dan peak oyuncular
-de zerbi donemi ve ayrilisinin akabindeki kisa sure- var idi - sonrasi tufan. . . nazarimda.

saygi ve selamlar.

geçen sene en az 6-7 sassuolo maçına denk gelmişimdir. allah affetsin lauriente'yi hiç beğenmedim. ama çok kötü bir takımda oynuyordu. iyi fiziği var belki topa sahip olan takımda farklı olur bilmiyorum.

Aynen böyle düşünüyorum

Öyle olması lazım zaten

Kupa finalini unutmadık, tek farkla yenilirsin eyvallah 2 fark yer iyi top oynarsın neyse deriz ama 5 fark yemek tüm kredisini bir maçla yerle bir etti

Üzerine birde cl giderse istifa için bahanesi kalmıyor artık güle güle demek zorundayız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener medyası başardı bu kez camia komple kaosa girdi taraftar şarampole yuvarlandı halbuki geçen senenin aynısını yaşıyoruz geçen senede sezona böyle kötü başladık molde maçlarındaki senaryonun birebir aynısı var Şuan ama şerefsizler yalan yanlış haberlerle taraftarı yönetime ve hocaya küstürdü bu durum sıkıntı ama biliyorum ki yarın y.boyu iktir kaktır yeneceğiz sonra ligde 2-3 maç kötü oynayıp kazanacağız takım diyip tutucak taraftar özüne dönecek olacak olan aynen bu

Tam destek devam. Su transfer sezonu bitsede kurtulsak transfer tayfadan. Gidin Goretzkalari Rabiotlari FM’de alin. Elle tutulur yedek LB sorunu var, onun icinde rakibe bakiyorsun Levent Mercan oturuyor klübede 😂

Icardi-Bats
Baris-Ziyech-Zaha-Kerem
Tor-Sara-Berken-(Kaan)
Sanchez-Nelsson-Apo-Mete
Jelert-Kohn-Transfer

Hoca’nin kredisi hala var.

@Murat Durmaz son dönemde kolpaların bitmiyor gibi
@Vasfi Vural Bunları takip ettikten sonra Maç kadrosuna alınmamıştı.Vasfi'ye Adem Zorgane'yi izlemesi için bu Maç'ı izlemesini istemiştim.Kadrolar açıklandı ve Puertas'ı yedeğe bile almamışlardı :D
Resim

Geçen seneki zalgiris muhabbetinin birebir aynını yaşıyoruz yav takım toparlayacak o kadar eminim ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt