- 18 Temmuz 2009
- 81.815
- 238.864
- 5.093
Hocanın 3 m euro maaştan sonra yönetimi yalayıp durması iyice sinirimi bozmaya başladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig için yeterliymiş öyle mi kadro onun için mi beşiktaştan 5 tane yemişiz, 2 maçta 30 şut çektirmişiz.Plan belli oldu simdi.
CL'ye kalirsak bir bek transferi olacak, zaten haberlerden o anlasiliyor.
Zaha'nin durumuna gore bir kanat.
CL'ye kalamazsak? Transfer yok.
Bu kadar.
Haklısın hocam yerli olabilir.. yabanci da olur. Ama okan hocanın her maça sara mertensle çıkmayacağını umuyorum öncelik orta sahada denge . Icerden de olur ama dengeli olsunEn kötü bir yerli çözmek lazım oraya defansif özellikleri de olmalı. Köhn harici orada oynayabilecek adam yok. Dubois falan takımda tutmaya gerek yok sal gitsin 200 bine oyuncu bulursun onun yerine
12 kişi ile mi oynıcazKapattık öyle mi
O zaman eldekilerle ideal bir kadro dizelim şöyle...
Günay
Nelsson Davinson Kaan
Jelert Torreira Sara Köhn
Ziyech Icardi Barış
Nasıl hocanın açıklamalarından yola çıkarak futbola devrim getirecek kadroBu arada taktiksel beklentilerin hocaya ve oyunculara gittiğini biliyordum da bu seviye beklemiyordum.
Hocam katılıyorum ama şöyle düşün doğrusu icerde eleştirmek dışarı değil. Hocam yönetime iletiyordur umarımhocanın bir nevi "kredisi olması gerektiğini" vurgulamasına karşı değilim. mantıksız değil. bence de kredisi olmalı.
ancak tek bir şeye inanılmaz kızıyorum. gs tarihinin en soru işaretli yönetimini bu kadar kati savunmaması gerekiyor.
bence okan hoca bir gün gs'dan koparılacaksa, bunun sebebi mevcut yönetimi savunmasının etkileri olacak.
çıkıp eleştirmesin ok de, övmesin bari ya.Hocam katılıyorum ama şöyle düşün doğrusu icerde eleştirmek dışarı değil. Hocam yönetime iletiyordur umarım
Dostum sakin olOrtasaha isteyenler irfantinoya mail atsın sahadaki oyuncu sayısını 12 yapalım diye
Hoca sol bek varken sol bek istiyor. 12 kişiyle oynayacak herhalde12 kişi ile mi oynıcaz
3 stoper koymuşsun
Gscyi fazla hafife alıyorsunBu arada taktiksel beklentilerin hocaya ve oyunculara gittiğini biliyordum da bu seviye beklemiyordum.
@Samet Nalbant manyağını tutun her gün bambaşka önerilerle gelecektir bundan sonra hoca duyuyor diye.
bu 12 kişi ile oynama geyiği nedir? kaçırdım galiba? hoca pot mu kırdı bununla ilgili?