Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocanın bir nevi "kredisi olması gerektiğini" vurgulamasına karşı değilim. mantıksız değil. bence de kredisi olmalı.

ancak tek bir şeye inanılmaz kızıyorum. gs tarihinin en soru işaretli yönetimini bu kadar kati savunmaması gerekiyor.

bence okan hoca bir gün gs'dan koparılacaksa, bunun sebebi mevcut yönetimi savunmasının etkileri olacak.

Kapattık öyle mi

O zaman eldekilerle ideal bir kadro dizelim şöyle...

Günay
Nelsson Davinson Kaan
Jelert Torreira Sara Köhn
Ziyech Icardi Barış​

En kötü bir yerli çözmek lazım oraya defansif özellikleri de olmalı. Köhn harici orada oynayabilecek adam yok. Dubois falan takımda tutmaya gerek yok sal gitsin 200 bine oyuncu bulursun onun yerine
Haklısın hocam yerli olabilir.. yabanci da olur. Ama okan hocanın her maça sara mertensle çıkmayacağını umuyorum öncelik orta sahada denge . Icerden de olur ama dengeli olsun

Kapattık öyle mi

O zaman eldekilerle ideal bir kadro dizelim şöyle...

Günay
Nelsson Davinson Kaan
Jelert Torreira Sara Köhn
Ziyech Icardi Barış​
12 kişi ile mi oynıcaz

3 stoper koymuşsun

Bu arada taktiksel beklentilerin hocaya ve oyunculara gittiğini biliyordum da bu seviye beklemiyordum.
Nasıl hocanın açıklamalarından yola çıkarak futbola devrim getirecek kadro
Hoca 12 demiş ben de 1 arttırdım 13 yaptım

Muslera
Jelert davinson nelson köhn
Sara kaan toreyra
Barış mertens kerem
İcardi batsuayi

hocanın bir nevi "kredisi olması gerektiğini" vurgulamasına karşı değilim. mantıksız değil. bence de kredisi olmalı.

ancak tek bir şeye inanılmaz kızıyorum. gs tarihinin en soru işaretli yönetimini bu kadar kati savunmaması gerekiyor.

bence okan hoca bir gün gs'dan koparılacaksa, bunun sebebi mevcut yönetimi savunmasının etkileri olacak.
Hocam katılıyorum ama şöyle düşün doğrusu icerde eleştirmek dışarı değil. Hocam yönetime iletiyordur umarım

bu 12 kişi ile oynama geyiği nedir? kaçırdım galiba? hoca pot mu kırdı bununla ilgili?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt