Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Abi adamın fizyolojik yapısı allah öyle yaratmış göğüs kafes kemikleri dışa doğru yani kırdırıp düzeltelim miKoşarken?
Ya bırakın şöyle asılsız iddiaları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi adamın fizyolojik yapısı allah öyle yaratmış göğüs kafes kemikleri dışa doğru yani kırdırıp düzeltelim miKoşarken?
Ya bırakın şöyle asılsız iddiaları
ısınma o gösterdiği yahu. Isınma zamanında bahsettiğin eforu harcamazlar.
olum işin ucu ardına iddiaya doğru gidiyor. az sakinleşVar mısın iddiaya
Yarın eleyeceğiz
Eleyemezsek sen 2 ay elersek ben 2 ay ban
Psgde hatta bizdeki ilk sezon göğüs kafessiz mi oynuyoduAbi adamın fizyolojik yapısı allah öyle yaratmış göğüs kafes kemikleri dışa doğru yani kırdırıp düzeltelim mi
O zaman efor sarfettikleri yerleri gösterselerdi de şekil olarak daha uygun olurdu böyle hazırız videosu atınca komik duruyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu var ayrıca.Maç öncesi idmanda yüksek efor olmaz, taktiksel geçişler çalışılır daha çok.
Seço gibiyim durduramıyorum iş kontrolden çıktıolum işin ucu ardına iddiaya doğru gidiyor. az sakinleş
İki ay ban çok fazla. Yenilirsek, tüm sezon boyunca avatarını ben seçerim; yenersek, sen benimkini seçersinVar mısın iddiaya
Yarın eleyeceğiz
Eleyemezsek sen 2 ay elersek ben 2 ay ban
Haklı olabilirsin bunun için oyuncu özelliği lazım değil zaten.Nasıl çözemedin. Topu havaya dikme sistemi
Seço gibiyim durduramıyorum iş kontrolden çıktı
Biz zaten gideceğiz
Giderken yanımızda kimi götüreceğiz onu düşünüyoruz
adamlar 7 biz 6 büyük şans yakalamışız, xg şuta dönüşen ataklarla ilgili,bence big chance çok daha önemli,net,bomboş pozisyonda gol fırsatı yani sonuçtaBiz gol beklentisinde daha üstün olmuşuz ilk maçta. Rakipte defans yok bizi geçtim artık.
Elersek 6 ay avatarımı sen seçİki ay ban çok fazla. Yenilirsek, tüm sezon boyunca avatarını ben seçerim; yenersek, sen benimkini seçersin
OlurElersek 6 ay avatarımı sen seç
Elenirsek tesisi gören evinin balkonuna söyleyeceğim mesajı asacaksın
Ok?
Yarın mesajımı alıntıla. Umarım yenerizhangi admin ile anlaştın ceza konusunda?Elersek 6 ay avatarımı sen seç
Elenirsek tesisi gören evinin balkonuna söyleyeceğim mesajı asacaksın
Ok?
Yani Total olarak defanslari iyi değil şansımız var. Bizim malliklarimizdan girdiler çoğu pozisyonu. Bireysel olarak çok hata yaptık. Apo sıvadı zaten Muslera ile beraberadamlar 7 biz 6 büyük şans yakalamışız, xg şuta dönüşen ataklarla ilgili,bence big chance çok daha önemli,net,bomboş pozisyonda gol fırsatı yani sonuçta
Dehleyin, gerekirse yerine biri alinmasin