Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.315
- 101.526
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gül gibi daniel alexic vardı bedavayaBedava menuier vardı almadik .
Shelvey eyupsora gitmiş oda alınırdı
Emin Bayram'in arkadasi degil mi su bebek olan?Vay be CAS Vuskovice doping yüzünden 4 yil ceza vermis. Cok istiyordum
Onu bilmiyorum da cok yetenekli bir stoperdi. 4 yil ceza vermisler gerci 2 yilini cemisti 26 ya kadar futbol oynayamaz oldu. Güzelim kariyerin icine etti. cok begendigim bir oyuncuydu da Emin Bayram ile olan alakasini anlamadimEmin Bayram'in arkadasi degil mi su bebek olan?
Oysa, cocugun kariyeri baslamadan bitmis. Yakinda fabrikada falan calismaya baslar.
FIFA cok acimasiz.
O baskasi o zaman, ben bu cocugu dedigini sandim :Onu bilmiyorum da cok yetenekli bir stoperdi. 4 yil ceza vermisler gerci 2 yilini cemisti 26 ya kadar futbol oynayamaz oldu. Güzelim kariyerin icine etti. cok begendigim bir oyuncuydu da Emin Bayram ile olan alakasini anlamadim![]()
bedava menü yok artıkBedava menuier vardı almadik .
Shelvey eyupsora gitmiş oda alınırdı
O baskasi o zaman, ben bu cocugu dedigini sandim :
![]()
Luka Vuskovic - Player profile 25/26
Luka Vuskovic, 19, from Croatia ➤ Hamburger SV, since 2025 ➤ Centre-Back ➤ Market value: €60.00m ➤ * 24/02/2007 in Split, Croatiawww.transfermarkt.com
kardesi falan mi?
Meras lisanslı oyuncumeraş topçu değil, jelert olsa olsa cihan haspolatlının bi tık üstü olur
Önder bey kafayı yakmış bir şey kullaniyorda olabilir
fb maçında formayı kapan Emre Çolaktı rtş. İlk kez derbide formayı alıp sezon sonuna kadar götürmüştü.şimdi tekrar baktım da doğru ondan önce oynamış nedense benim aklımda öyle kalmış.
Gerçi mesele o değil zaten adama vereceksin formayı. Stoper olmadığını söyleyen Kaan veya Berkan'a forma verirsen bu oyuncular zaten sende kalmaz.
Geleceğini ben senin gibi düşünmüyorum. Bana göre saf stoper özellikleri olarak Metahan, Emin'e göre daha ön plana çıkabilecek bir oyuncu ama tabi oynaması lazım ve bizim oyun yapımıza uyması yüksek.
İrfanı bir anda sağ kanada evirdiler ben de anlamadımBiz Sara'yı 8 diye aldık heriflerde irfan var sağ açıktan başka yerde oynatmıyorlar. Bu futbolu ya biz bilmiyoruz ya da bunların hafızası sıfır, 3 sene önce 8 numara olarak cl'de hat trick yapan adam irfan değil miydi. Neyse çaktırmayalım
Vay be CAS Vuskovice doping yüzünden 4 yil ceza vermis. Cok istiyordum
Meras a lisans verenin kafasına tüküreyimMeras lisanslı oyuncu
Değil mi kaç topçusunu alırsın takıma?Koy takimi hmmm