Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metehan'ın forma giymemesi ve Eyüp'e oynama garantisiyle kiralanması #uygundur

-------------Muslera--------------
Jelert--Nelsson--Kaan--Köhn

-------Torreira---Berkan---------
---------------Sara----------------

Ziyech---------İcardi---------Barış

Vay be CAS Vuskovice doping yüzünden 4 yil ceza vermis. Cok istiyordum

Aaron Mooy vardı bi de o da iyi herifti

PL'deki kel orta sahalar kalite oluyor

Emin Bayram'in arkadasi degil mi su bebek olan?

Oysa, cocugun kariyeri baslamadan bitmis. Yakinda fabrikada falan calismaya baslar.

FIFA cok acimasiz.
Onu bilmiyorum da cok yetenekli bir stoperdi. 4 yil ceza vermisler gerci 2 yilini cemisti 26 ya kadar futbol oynayamaz oldu. Güzelim kariyerin icine etti. cok begendigim bir oyuncuydu da Emin Bayram ile olan alakasini anlamadim :D

Onu bilmiyorum da cok yetenekli bir stoperdi. 4 yil ceza vermisler gerci 2 yilini cemisti 26 ya kadar futbol oynayamaz oldu. Güzelim kariyerin icine etti. cok begendigim bir oyuncuydu da Emin Bayram ile olan alakasini anlamadim :D
O baskasi o zaman, ben bu cocugu dedigini sandim :

kardesi falan mi?

O baskasi o zaman, ben bu cocugu dedigini sandim :

kardesi falan mi?

Evet kardesiymis bilmiyordum bende

şimdi tekrar baktım da doğru ondan önce oynamış nedense benim aklımda öyle kalmış.

Gerçi mesele o değil zaten adama vereceksin formayı. Stoper olmadığını söyleyen Kaan veya Berkan'a forma verirsen bu oyuncular zaten sende kalmaz.

Geleceğini ben senin gibi düşünmüyorum. Bana göre saf stoper özellikleri olarak Metahan, Emin'e göre daha ön plana çıkabilecek bir oyuncu ama tabi oynaması lazım ve bizim oyun yapımıza uyması yüksek.
fb maçında formayı kapan Emre Çolaktı rtş. İlk kez derbide formayı alıp sezon sonuna kadar götürmüştü.

Biz Sara'yı 8 diye aldık heriflerde irfan var sağ açıktan başka yerde oynatmıyorlar. Bu futbolu ya biz bilmiyoruz ya da bunların hafızası sıfır, 3 sene önce 8 numara olarak cl'de hat trick yapan adam irfan değil miydi. Neyse çaktırmayalım
İrfanı bir anda sağ kanada evirdiler ben de anlamadım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt