Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ancelotti ben Real Madrid'im her maç aynısı oynarım egosundan uzak City karşısında turu nasıl geçerip diyip kale önüne otobüs çekti ben bu futbolu oynarım demedi.

Koskoca Real bile bunu yapıyorsa bugünkü oyun anlayışımıza hiç taviz vermememiz ciddi sorun.
Konyaspor deplasmanında 5-4-1 deneyen hocanın eleme maçlarında bu kadar riskli top oynatmasını mantığım kabul etmiyor. Bir akıl tutulması var Florya'da sonumuz hayrolsun.

YB'den üç oyuncuyu çok beğendim Virginjus, Hadjam, Colley sol bek için kesin Hadjam'ı almayı çalışırlar

2 oyuncu istiyorum diyor hala madem istifa etmeyeceksin, adam gibi defansa bir adam al ve orta sahaya topsuz alanda kosabilen ve top calabilen adamlar getir. Bak kosamayinca takim ne oluyormus elin dandik takimi seni eliyor iste.

Gerci konu sadece kosmak degil, taktif desen sifir acaba 2 transfer olunca bu sorunu nasil halledecek?
Ortasahaya adam alıp 12 kişi mi oynayacak kanka

madem oyununu değiştirmek gibi bir düşüncen yok

neden ziyech zaha tete sara gibi adamların transferine onay veriyosun

Ya "Sara-Torreira yanına bir 8 daha lazım" diyenlere "12 kişiyle mi oynıcaz, ne sistemimizi biliyorlar, ne yapmaya çalıştığımızı..." falan diye dalga geçer gibi cevap veriyor... Adamlar anladığı ve bu sistemden vazgeçmen gerektiği için onu diyorlar zaten... Sistemin zaten sıkıntılı bir sistem ve hele bu kadroyla oynanacak sistem değil diyorlar... Tam bir boş kafa cevabı...

Su manzaraya ragmen gidip bir orta saha almak akillarinda yoktur eminim

Halen kanat filan ariyordur bu capsizlar

Ben hocadan umidimi kestim hani olur 2-3 mac takim kotu oynar sonra bir kendine gelir ve normaline donersin. Suan oyle bir durum yok. Hala transfer diyor, benim kafamdaki sistem diyor, motivasyon diyor.

Taktik ? Bu oyun futbol mu diye soru soran yok. Sen bu futbolla hic bir yere varamazsin neymis gecen sene Bayern'e kök söktürdük diyor ya Yarabbi sabir.

ibram hatiboglu limit sıkıntımız yok diledigimiz topcuyu aliriz diyor

1 aydir limit probleminden bahsedilmiyor muydu ?elendigimiz gece limit sıkıntisi birden nasi surklase oldu

sağkanatda tek başına ziyech
müthiş taktik :)

ziyech gibi topçularla pas yapacaksın set oynayacaksın

siz okanın saçma sapan futbolu yüzünden sadece arletizm sanıyırsunuz!

bu takım ofansda 2ye 3e tek, defansda hep birebir kalırmı ulan!!!!!

bu nasıl taktik!

top dönmüyor top ziyech topun döndüğündü yerde oynar kalitesini ortaya çıkarır young boysun fizikli adamlaruda deli dana gibi topun peşinde koşar!

ziyechi kanatda oynatıyorsan 3lü set çizeceksin
ziyech-sara-bek birbirine yakın oynayacak
paslarla çıkacaksın!!!!!
Bu sistemi Ziyech ile oy-na-ya-maz-sın hatta 4-4-2'de Batshuayi veya 4-2-3-1'de Mertens ile yine oy-na-ya-maz-sın.

Karşısında atletik aynı zamanda bire birde fiziksel olarak neredeyse tüm takıma üstünlük kuran bir takım var ve basit oynayıp hızlıca orta sahayı yol geçen hanına çeviriyorlar.

En ideal senaryo 4-3-3 ya da 3-4-2-1 oynamaktan geçiyor onun hariç bu takımlara bu oyun sistemiyle 100 maç yapsak 90'nında üstünlük kuramayız.

2 oyuncu istiyorum diyor hala madem istifa etmeyeceksin, adam gibi defansa bir adam al ve orta sahaya topsuz alanda kosabilen ve top calabilen adamlar getir. Bak kosamayinca takim ne oluyormus elin dandik takimi seni eliyor iste.

Gerci konu sadece kosmak degil, taktif desen sifir acaba 2 transfer olunca bu sorunu nasil halledecek?
Okan Buruk: "Daha buraya gelmeden önce bir şey okudum. Sara ve Torreira'nın yanına bir de 8 numara lazım deniyor. Herhalde maça 12 kişi çıkacağız. Ne oynadığımız sistemi bilen var, ne yapmak istediğimizi bilen var..."

Ya "Sara-Torreira yanına bir 8 daha lazım" diyenlere "12 kişiyle mi oynıcaz, ne sistemimizi biliyorlar, ne yapmaya çalıştığımızı..." falan diye dalga geçer gibi cevap veriyor... Adamlar anladığı ve bu sistemden vazgeçmen gerektiği için onu diyorlar zaten... Sistemin zaten sıkıntılı bir sistem ve hele bu kadroyla oynanacak sistem değil diyorlar... Tam bir boş kafa cevabı...
Bu leipzigi çok izlemiş. Hatırlarsanız bi aara avrupada estiriyordu 4-2-4le ama takımın hepsi atletikti :)

Kontra düşünen fizikli her takım tokatı yapıştırır bu oyunumuza.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Turkiyedeki takimlat gecis oyunu nedir bilmiyorlar iki top duzgun yapsa ucuncuda bok ediyorlar bitiremiyorlar yoksa her mac tonla gecis yiyoruz anlican birsey olmaz

Ama avrupa liginde bile icimizden gecerler buda gercek

Burada 2 senedir Erden yerden yere vurulduğunda sakin olun gitse bile bu vasıfsızlar kimseyi getiremez dedik. Cenker geldi. Şimdi de diyorum ki evet Okan rezalet performans sergiliyor. Ama bunlar gönderirse kesinlikle daha kötüsünü getirecek yine. Sakin olmak lazım.

Virgunjus Onyekuru etkisi yapabilir lille topçusuymuş ve kiralık anca seneye alınabilir

Ben hocadan umidimi kestim hani olur 2-3 mac takim kotu oynar sonra bir kendine gelir ve normaline donersin. Suan oyle bir durum yok. Hala transfer diyor, benim kafamdaki sistem diyor, motivasyon diyor.

Taktik ? Bu oyun futbol mu diye soru soran yok. Sen bu futbolla hic bir yere varamazsin neymis gecen sene Bayern'e kök söktürdük diyor ya Yarabbi sabir.
Olur mu hiç 1-2 transfer gelirse her şey değişir, Avrupa Liginde final oynayacağız !

haziran başından beri her demecinde sıçıyordu ama dünkü o açıklamayla gerçekten tüy dikti ya.

bu saatten sonra toparlanma ihtimali yok bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt