Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptıkları leş transferler ile 30 milyon harcadılar şaka gibi ya. Transfer yapılmasa takım şu anki halinden zerre farklı olmazdı 30 milyon Euro cepte kalırdı. Bu çapsızlığı açıklamak için kelimeler kifayetsiz kalıyor. Dursun ve Hatip çapsızlığı herhalde Galatasaray tarihinde yapılmış en büyük transfer dönemi rezilliğini yaşatıyorlar.

Bu takım niye avusturyaya kampa gidip o kadar para harcamış? Ben senelerdir bu kadar kötü bir kamp görmemiştim. Resmen tatile gitmişler. Okan buruk ben oldum havasına girmis, ne taktik var , ne kondisyon takimda. Bi sezon felaket gececek gibi duruyor. Bonservis 10 milyon limitimiz var ama kullanmamak lazim. Sergiodan çıkabilirsek 1 orta saha bir sol bek kiralayalim ki daha kötü geçmesin. Gerçi hocamız hala orta saha ihtiyacım yok diyor çok bilmiş.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru söylemiş orta sahaya ihtiyaç yok yeni bir teknik direktör e ihtiyaç var.
Ya biri bana ne sistemle oynuyoruz anlatabilir mi hücumda plan yok savunma zaten evlere şenlik duran toplar kim eline alırsa kullanıyor taç kullanmayı bilen yok .
Takım icerde adam yokken orta açıyor hep mi oyuncular kötü.

Dünkü maçı izlerken o fiziksel ezilmeyi görünce tudorun fernando ndiaye belhanda orta üçlüsü ile Rodriguez tolga kanatları gomis forvet hattı geldi aklıma adamı yerlerdi adamı dokhraki ordusu gibilerdi

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fiziksel ezilme
okanın sistemsizliğinden kaynaklanıyor!

şunu ne zaman anlayacaksınız bilmiyorum
2 senedir bunu size anlatmaya çalışıyoruz!

Kesinlikle transfer falan yapılmamalı bu hocaya. Bu hoca gelen her oyuncuyu daha da geriye götürür. Eldeki fazlalıklardan kurtulmak lazım, bu sene bitti, çok büyük kepazelikler yaşamadan bu seneyi bitirmek en büyük amaç olmalı artık. Zaha, Oliviera gibi oyuncuları gönderip maaş yükünden kurtulmak en mantıklısı

Köhnden acil çıkmamız lazım. Bu adamdan olmayacak.

solbek ve ortasaha kesin almalıyız.

1 adet fırsat transferi stoper fena olmaz.
Akli olan bu adamı 1 senede güc depolatıp kanat oynatır.
Amele lazimsa orta sahaya amele pozisyonuna gönderirsin.

Bununla bek olarak yola çıkılmayacağı aşikar ancak zaha da kalıp katkı vermeyecek gibi görünüyor. Takimin kanatları barış,kerem,yunus.
Şu sartlatda sırf amele olarak bile tutarım adami..
Rakipte agzimizin suyu akan oyuncularin yaptığını yapamayacak herif değil.

Farkındalığı olan bir hoca bunu görür oyun planında bir yere monte eder. Pas ile degil direkt önüne top at iceri doldursun, penaltı alsın. Kanatlardan birisinin olması gereken profil de bu.
Yapanayacak adam da degil. Sol oynamasına da gerek.yok sag kanat oynatirsin ters ayaklı cekip vurur en kötü orta acar ona buna çarpar.

Bunu gonderdigimizde heriflerin bakacagi oyuncu 10.milyondan baslayacak.
Kanat yada bir yer bir sekilde boş kalacak.
Kadro planlamasında vedalasilmasi gereken herif maalesef zaha olarak duruyor.

Zaha, oliviera, dubois, ziyech bunlardan vedalasılmalı. Ziyech seviyorum, ayagi da muthis oyuncu ama onu da verimli kullanamayacagiz.
Hatta icardinin yerinde olsam araplardan teklif alıp giderdim.
Barışın yerinde olsam teklif getirir giderdim.
Keremin yerinde bile olsam rusyaya giderdim.

Birakin kalanlarla ne yaparlarsa yapsinlar icine tamamen sicsinlae takimin.

bu herife transfer mransfer yapmayin!! yapan hayindir. paralari car cur edip kulubu daha fazla borca sokmayin!!

Eğer erdem Timura düşmansınız getirin abdulrahim albayrakı falan en azından torreira icardi Okan hocanın falan özel hayatıyla ilgilensin oyuncuları toplasın konuşsun adamın İngilizcesi falan yok ama en azından gönülden seviyor galatasarayı takımdaşlık ruhunu getirir bu ne kardeşim böyle torreira bana göre tarihimizin en iyi 6 numarası ama kardeşim senin sevgilin maça geldi diye senin performansın nasıl bu kadar düşüyor bir maç önce maçın en iyisiydin ne oldu da bu kadar düşüş yaşadın yada kerem 1 m maaş alıyor ve yerli diye ben çok savunuyorum ama kardeşim sen bi kendine gel kafanı boşalt her pozisyonda kendini kanıtlamaya çalışma yada abdulkerim tamam 3 m maaş istiyorsun ama bi oyununu oyna kardeşim bırak şu boks sevdasını falan bize floryayı yönetecek yönetici lazım arkadaşlar

Bu takım niye avusturyaya kampa gidip o kadar para harcamış? Ben senelerdir bu kadar kötü bir kamp görmemiştim. Resmen tatile gitmişler. Okan buruk ben oldum havasına girmis, ne taktik var , ne kondisyon takimda. Bi sezon felaket gececek gibi duruyor. Bonservis 10 milyon limitimiz var ama kullanmamak lazim. Sergiodan çıkabilirsek 1 orta saha bir sol bek kiralayalim ki daha kötü geçmesin. Gerçi hocamız hala orta saha ihtiyacım yok diyor çok bilmiş.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avusturya havası alınca sert takım oluyorsun çünkü sebep o

Şu an bu kulübün en büyük problemi mevcut yönetim
Hocayı da değiştirsen, 10 tane de transfer yapsan bu yönetim olduğu sürece bizden hiçbir şey olmaz

bu takımı idare edebilmek zordu edemedik de görülen. geçtiğimiz yıl oyuncuların full konsantrasyonu absorbe ediyordu sıkıntıları belli ki, bu sene biraz dağınık kalmamız önce bjk rezilliği sonra avrupa maç rezilliği olarak devam ediyor. okan ın söylediğine göre takım maçı ciddiye almamış. geçen yıl fb maçı gibi. bir şeyleri baya bi süredir aynı ekiple basaran takımların bu kadar dağınık olması inanılmaz. alkollü fb maçının getirdiği skorun özgüvenini hala yasıyor takım belli ki. yaparız ederiz kazanırız. görüldüğü üzere nah kazandık. edemeyeceğiz de belli. kısa sürede toparlanmazsak lig de güme gider. 2 oyuncuya 30 harcamayıp da şu son 2 sezonda ismi geçen oyuncuları toparlasaydık neler olurdu diye düşünmüyor değil insan. belki 40 harcardın ama kanı yenilemiş olurdun. gol atmayı sahayı ileride oynayan oyuncularla doldurmak sanmak büyük hata. top ileriye gitmiyor ki gol atasın.

Şu kuşların ilgilendiği Belçika liginde oynayan İngiliz sol bek tam bizim aradığımız adam ben yine şu anda almam kimseyi ama alacak olsam o adama giderim 1.90 boyunda ve güçlü yere de iyi basıyor ve genç zarar etme ihtimalimiz yok

Derhal boştaki kariyerli hocalardan herhangi birini getirin pochettino, tuchel, terzic, xavi, sarri hiç farketmez takımı uçuruma düşürmeden hızlıca ayağa kaldırmak lazım

fiziksel ezilme
okanın sistemsizliğinden kaynaklanıyor!

şunu ne zaman anlayacaksınız bilmiyorum
2 senedir bunu size anlatmaya çalışıyoruz!
1724833049932.webp

ortalama pozisyonları şu şekil olan bi takım herkese ezilmeye mahkumdur

Şu an bu kulübün en büyük problemi mevcut yönetim
Hocayı da değiştirsen, 10 tane de transfer yapsan bu yönetim olduğu sürece bizden hiçbir şey olmaz

bu kulup yönetimsizde şampiyon oldu!

Tarihimizin en bol en alternatifli kadrosunu hiç! etmeye çalışan adam önce gidecek
doğru düzgün bir td gelecek
şu kadro hala şampiyon olur hala avrupada birşeyler yapabilir!

okan denilen herif gittiği gibi çoğu topçuda kendine gelir

edin terzici getirelim ve 6 mac kazanıp 7. mac derbide berabere kalsa son hafta kaybettiği şampiyonluk ve kaybettiği sl finali hatirlatilip ayagi yerli bir hoca için kaydirilir

Bu arada sakin dunku maci - yapilmayan transferler- yuzunden yenildik diye bahane bulmayin, oyle bir hata yapmayin bari.

Bu kadro Young Boys'u yenemiyorsa bunun transferle zerre alakasi yok. Senin 10'da bir butceye sahip bir takim ya saka gibi gercekten.
Teknik direktörleri degiselim, iki mactada 4 golden assagi atmazdik. Adam teknik direktör nasıl olur, takım maça nasıl hazırlanır örnekleri ile gösterdi. Okan hocanin ilk senesinde özelikle derbilerde değişik varyasyonlar ile oynayarak tüm derbilerde ezici üstünlük kurduk. Ne zaman erden başkanın getirdiği Avrupalı analizcileri, yardımcı teknik adamları pasifize ettiler baş assagi gitmeye başladık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt