Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Pep; Oynatmak istediğinlz oyun işlemiyorsa yeni planlar ortaya koymalısınız
Okan; bepenmiyorsanız gidin cityi tutun!

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
korkunç aciklamalar serisi bjk maçında başlamıştı
Doğru söylemiş orta sahaya ihtiyaç yok yeni bir teknik direktör e ihtiyaç var.Bu takım niye avusturyaya kampa gidip o kadar para harcamış? Ben senelerdir bu kadar kötü bir kamp görmemiştim. Resmen tatile gitmişler. Okan buruk ben oldum havasına girmis, ne taktik var , ne kondisyon takimda. Bi sezon felaket gececek gibi duruyor. Bonservis 10 milyon limitimiz var ama kullanmamak lazim. Sergiodan çıkabilirsek 1 orta saha bir sol bek kiralayalim ki daha kötü geçmesin. Gerçi hocamız hala orta saha ihtiyacım yok diyor çok bilmiş.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünkü maçı izlerken o fiziksel ezilmeyi görünce tudorun fernando ndiaye belhanda orta üçlüsü ile Rodriguez tolga kanatları gomis forvet hattı geldi aklıma adamı yerlerdi adamı dokhraki ordusu gibilerdi
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akli olan bu adamı 1 senede güc depolatıp kanat oynatır.Köhnden acil çıkmamız lazım. Bu adamdan olmayacak.
solbek ve ortasaha kesin almalıyız.
1 adet fırsat transferi stoper fena olmaz.
Avusturya havası alınca sert takım oluyorsun çünkü sebep oBu takım niye avusturyaya kampa gidip o kadar para harcamış? Ben senelerdir bu kadar kötü bir kamp görmemiştim. Resmen tatile gitmişler. Okan buruk ben oldum havasına girmis, ne taktik var , ne kondisyon takimda. Bi sezon felaket gececek gibi duruyor. Bonservis 10 milyon limitimiz var ama kullanmamak lazim. Sergiodan çıkabilirsek 1 orta saha bir sol bek kiralayalim ki daha kötü geçmesin. Gerçi hocamız hala orta saha ihtiyacım yok diyor çok bilmiş.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fiziksel ezilme
okanın sistemsizliğinden kaynaklanıyor!
şunu ne zaman anlayacaksınız bilmiyorum
2 senedir bunu size anlatmaya çalışıyoruz!
Şu an bu kulübün en büyük problemi mevcut yönetim
Hocayı da değiştirsen, 10 tane de transfer yapsan bu yönetim olduğu sürece bizden hiçbir şey olmaz
Ben de aynısını düşünüyom kanks yavDerhal boştaki kariyerli hocalardan herhangi birini getirin İmparator Fatih Terim pochettino, tuchel, terzic, xavi, sarri hiç farketmez
Teknik direktörleri degiselim, iki mactada 4 golden assagi atmazdik. Adam teknik direktör nasıl olur, takım maça nasıl hazırlanır örnekleri ile gösterdi. Okan hocanin ilk senesinde özelikle derbilerde değişik varyasyonlar ile oynayarak tüm derbilerde ezici üstünlük kurduk. Ne zaman erden başkanın getirdiği Avrupalı analizcileri, yardımcı teknik adamları pasifize ettiler baş assagi gitmeye başladık.Bu arada sakin dunku maci - yapilmayan transferler- yuzunden yenildik diye bahane bulmayin, oyle bir hata yapmayin bari.
Bu kadro Young Boys'u yenemiyorsa bunun transferle zerre alakasi yok. Senin 10'da bir butceye sahip bir takim ya saka gibi gercekten.
okan hocamınki daha kolay gibi inovatif 1 adamPep; Oynatmak istediğinlz oyun işlemiyorsa yeni planlar ortaya koymalısınız
![]()