Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günay
Jelert-Kaan-Nelsonn-Berkan
-------Tor-Kerem D.-------
----------Sara--------
Barış----Batşuayi---Kerem

Bi sonraki maça bu 11le çıkardım kimsenin 11'de yerinin garanti olmadığı mesajı verilmeli forma adaleti sağlanmalı.
İcardiden önce Kereme verilmeli o mesaj

Koca bir yıl şampiyonlar ligini bekliyoruz, ve young boys gibi bi takıma elenerek bizi bundan mahrum ediyorlar, hala inanamıyorum bu duruma

Yönetim istifa kararı alsa ne olacak, seçim en erken 30-45 gün sonra, transfer yapılmazsa lig elden gidecek, şu an gerekli olan sol stoper, sol bek sol açık belki 10 numara veya orta sahaya bir adam. Bunlar transfer edilsinde sonra yönetim ne yapıyorsa yapsın, ligi feda etme lüksümüz yok.

Geçen dönem sahip çıkalım destekleyelim, elimizde bi tek Okan hoca kaldı diyordum, maç öncesi gidin başka takım tutun demesi, kibirli kibirli konuşması bardağı taşıran son damla oldu, düzelir halleder diyordum ama münkünü yok dikiş tutmaz artık. Dursunla, Okan yatsın kalksın Erdene dua etsin, kariyerlerine 2 kupa yazdırdı. Koskoca takımı koskoca egoları bir arada tutan Erden Timurmuş.
Fatih hoca diyonuz da, Fatih hoca bu yönetime gelmez, gelse bile çok kişinin kelleyi alır. O yüzden getiremezler.
Bilemiyorum ama tanıdığım Dursun bu kepazeliği bu rezilliği unutturmak için 2-3 değişik transfer yapar, baya bi gündem değiştircek transfer hemde.

Aga su tarz yorumlardan kacinalim yani forumu bolup sen sucusun bende bunlardan deyip neye ulasmaya umuyorsunuz? Isteyen Okanci olur, isteyen olmaz. Ya da Dursun icin.

Herkes ayni dusuncede olamaz.
Ya göz göre göre uçuruma sürüklediler bizi

Burda 7/24 okana biat edip,dursuna biat edip şimdi hiçbir şey olmamış gibi dolanıyolar

Ee o yazılanlar ne olacak,gsnin uçuruma sürüklenmesi nolacak?

Olay anında değil de böyle biraz tokezleyince haber yağıyor ya o olay aslında böyle değildi bunun arka planında böyle oldu acayippp uyuz oluyorum. Haberci değil misiniz gazeteci değil misiniz bu mudur yani sizin iş anlayisiniz niye zamanında haber yapmadın neyi bekledin

Düşünebiliyor musunuz doktora gidip muayene oluyorsun birşey demiyor ağrı kesici yazıp yolluyor bir ay iki ay sonra düşüp kaliyon bir yerde doktor sonra çıkıp ya aslında senin beyninin şurasında lezyon vardı falan diyor

Yöneticisi ayrı hocası ayrı basini ayrı taraftarı ayrı değişik bu coğrafyanin. Aklı başında insanlar olsak fanatik olmasak asla ve asla takip edebilecek birşey değil futbol.

Yönetim istifa kararı alsa ne olacak, seçim en erken 30-45 gün sonra, transfer yapılmazsa lig elden gidecek, şu an gerekli olan sol stoper, sol bek sol açık belki 10 numara veya orta sahaya bir adam. Bunlar transfer edilsinde sonra yönetim ne yapıyorsa yapsın, ligi feda etme lüksümüz yok.
Bu sezonu kaybetmis oluruz ama gelecek sezonlari da kurtarmis oluruz.

Dün stattaydım. Golu yedikten sonra bir grup ben dahil yönetim istifa diye bağırdık. Bir grupta gelip ne bağrıyorsunuz diye bi kaç kişiyle fena kavga etti. İyicene fb gibi oluyoruz.
Tvden duyuldumu?

Ya göz göre göre uçuruma sürüklediler bizi

Burda 7/24 okana biat edip,dursuna biat edip şimdi hiçbir şey olmamış gibi dolanıyolar

Ee o yazılanlar ne olacak,gsnin uçuruma sürüklenmesi nolacak?
Burada yazilanlar ile ne olabilir? Isteyen burada yazar isteyen ne bilem Twitter'da yazar. Birsey mi degisecek bunla? Hayir. Okan'i bende destekliyordum yani yalan konusacak degilim, Besiktas maci sonrasi kendisini toparlanmasi gerektigi konusunda dusuncemi de soyledim ama iki Young Boys macinda tekrar sinifta kaldi. Napalim yani ?

kimisi gece alemlerinde
kimisi sinema peşinde
Galatasaray ruhu yok hiçbirinde
düşmüşler paranın peşine

söyleyin çok mu şey istedik
formanın hakkını ver dedik
biz yeri geldi 14 sene bekledik
sizin gibi ruhsuz görmedik

Günay
Jelert-Kaan-Nelsonn-Berkan
-------Tor-Kerem D.-------
----------Sara--------
Barış----Batşuayi---Kerem

Bi sonraki maça bu 11le çıkardım kimsenin 11'de yerinin garanti olmadığı mesajı verilmeli forma adaleti sağlanmalı.
Forma adaleti İcardiyi kesmek mi ?

Yedek kulübesine kulübün alt yapı antrenörünü koyar çıkardım, al sana forma adaleti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt