Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neymiş dinamik adammış aldık Jelert’i, sahaya koymaya korkuyor.

20ye orta saha aldırıp en kritik maçta 60ta çıkarıyor.

2 senedir gelen her adamı geriye götürmüş, dinamik oyun aynen.

Geriyi yayla gibi bırakmakla oynanıyor çünkü dinamik oyun, o kadar dinamiksen takımca hücum edip dönsene hadi.

Nelsson oyunu bozuyorla dünyanın ikinci büyük yalanı da bu dinamik oyun olayı, kıçı krık ligde 2 maç kazandı diye ne olay oldu ya.

Dün o oyunu bozan Nelsson olmasa 5 yemiştik ama utanma yok tabii kimsenin sesi çıkmaz iyi oynayınca.

Yav he prese dayalı, müthiş pres yapıyoruz önde iki üç adama basmakla pres yapılıyor aynen.

Kafa açıyordu ceza sahasına giren orta saha diye, kendisinin de katkısıyla 20 kağıt girdi o kadar etmeyecek adama.
Dün muhtemelen Sara yerine daha ucuz maliyetlerle bitme olasılığı olan Amrabat olsa yine bu kadar kötü olmazdı en azından arkayı bu kadar rahat geçemezlerdi.

Ama bu sistemi oynayacaksak 4-4-2 ya da 4-2-3-1'de Mertens/Batshuayi biri olacaksa o zaman 2'li orta saha için Sara niye alındı inanılmaz çelişkiler var.

Sağ bek atletik adam denildi gidildi çelimsiz adam alındı.

Transfer konusunda hiçbir söylenen uygulananla tutmuyor.

Neymiş dinamik adammış aldık Jelert’i, sahaya koymaya korkuyor.

20ye orta saha aldırıp en kritik maçta 60ta çıkarıyor.

2 senedir gelen her adamı geriye götürmüş, dinamik oyun aynen.

Geriyi yayla gibi bırakmakla oynanıyor çünkü dinamik oyun, o kadar dinamiksen takımca hücum edip dönsene hadi.

Nelsson oyunu bozuyorla dünyanın ikinci büyük yalanı da bu dinamik oyun olayı, kıçı krık ligde 2 maç kazandı diye ne olay oldu ya.

Dün o oyunu bozan Nelsson olmasa 5 yemiştik ama utanma yok tabii kimsenin sesi çıkmaz iyi oynayınca.
Sahadaki tek problemin nelssonun topla çıkarken risk almaması olduğunu düşünecek kadar gerçeklikten kopmuş hala davinson olsa şöyle böyle olur diyordu. Abdülkerim muhteşem düşüşüne rağmen salmamasi da bu yuzden galiba.

Dün maçın ilk 15 dakikasını gördükten sonra elendiğimizi anlamıştım o yüzden aşırı derecede koymadı ama hocanın 60'da yine halen Demirbay sokup Sara çıkarması 3 orta sahaya hiçbir şekilde dönmemesi kudurttu.
Ben maçtan bir gün önce muhtemel kadroyu gördüğümde ümidi kestim

Dinamik oyun oynatan adamın en çok istediği sol bek Angelino ya, skandala bak.

Burada koşan, başan, top çalan, dribblingic orta saha diye bağırıyoruz Sergio, Demirbay, Sara gibi üç tane playmaker orta saha aldırıyor, biz de malız ya bir de bu gizli Okan hayranları var hala tek derdi Erden’e bok atmak olan, bitmiyor dinamik oyuncu diye kafa açmaları.

Beyler size inanamıyorum bu takima kaleci lazim bu konuya egilim gosterelim. Yang boysun coluk cocuk kalecisi bizimkine ders verdi

Ben maçtan bir gün önce muhtemel kadroyu gördüğümde ümidi kestim
Halen kuduruyorum orta saha yol geçen hanıydı insan bir düşünür rakibin çıkmasını engellesen oyun kurmaya yardım eden +1 oyuncu olsa atak sürekliliği sağlayıp turu geçebilirdin.

Dünkü sistemin, taktiğin, değişikliklerin hiçbir mantıklı tarafı yok resmen bir inat uğruna turu verdik.

Ceballos transfer donemi kapanmadan Real Madrid'den ayrilmak istiyor. (MARCA)

Masuaku varken adamlar transfer kovalıyor. Fenerde oosterwolde varken adam kovalıyor oraya ferdi gitti diye. Biz bir hafta önceye kadar transfere gerek yok diyorduk Kohn için. Bu sezonun özeti bu mentalite olacak
Cunku Oosterwolde bekte basarili degil. Stoper olarak daha cok seviyorlar. Yedekleri Mercan'i da gondermek istiyorlar. Adam bakmalari normal. Bizim de tabii bakiyor olmamiz lazim.

Sahadaki tek problemin nelssonun topla çıkarken risk almaması olduğunu düşünecek kadar gerçeklikten kopmuş hala davinson olsa şöyle böyle olur diyordu. Abdülkerim muhteşem düşüşüne rağmen salmamasi da bu yuzden galiba.
Davinson muhteşem 1 adam ama henüz bize defansıyla aldırdığı, öne çıktığı maç olmadı. Manu maçında sayesinde aldık maçı ama ofansif etkisiyle. Zaten çıktığı maç sayısı da çok az.

Nelsson’un geçen sene direkt etki ettiği 10 maç var en az, top çıkarmak sadece Davinson’a bağlıysa cidden çıkarmayalın.

Masuaku varken adamlar transfer kovalıyor. Fenerde oosterwolde varken adam kovalıyor oraya ferdi gitti diye. Biz bir hafta önceye kadar transfere gerek yok diyorduk Kohn için. Bu sezonun özeti bu mentalite olacak
Geçen sene devre arasında da benzeri yapıldı. Transfere gerek yok deniliyordu taraftar yangınıyla apar topar gidip Köhn alındı

Bu yönetim geldiğinden beri tüm bek transferleri karavana oldu. Bunu nasıl becerdiler bilmiyorum. Köhn, Angelino, Aurier, Dubois, Kazımcan, Adekugbe filan hiçbiri tutmadı. Şimdi Okan Hoca Jelert e de kafayı takmış fizik kalitesinden hava toplarından filan laf ediyor sanki Jelert in transferine ben izin verdim

Jelert geçen sezon Bayern, Manchester, City gibi takımlara karşı maç yapmadı mı halen neyin tecrübesi neyin eksikliği olacak ki.

Eğer bu çocuk işlemiyorsa o zaman sorun tecrübeden ya da fiziksel özelliklerden öte daha çok sistemdedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt